Vogue

Ο γνωστός δημοσιογράφος μόδας, Hamish Bowles, είναι η φωνή πίσω από τη διήγηση της ιστορίας του “Little Black Dress”, ή “LBD”, ή διαφορετικά του γνωστού “Cocktail Dress” στο βίντεο που δημοσίευσε η Vogue στο YouTube.

Ο Hamish Bowles εξιστορεί με απόλυτη σαφήνεια τα πάντα για το εμβληματικό αυτό φόρεμα που σίγουρα κάθε γυναίκα έχει στη ντουλάπα της, καθώς υποστηρίζει πως όλοι ξέρουν την αξία του… από την Πριγκίπισσα Νταϊάνα έως τον Billy Porter.

Επιπροσθέτως, γίνεται σημαντική αναφορά στα ονόματα των σχεδιαστών που κατάφεραν να δώσουν – ο καθένας ξεχωριστά – τη δική τους πινελιά στο LBD, έχοντας ως πρώτη δημιουργία στο μυαλό τους το μαύρο φόρεμα που δημιούργησε σε straight γραμμή το 1926 η Coco Chanel.

Το βίντεο με τίτλο “Everything You Need to Know About the Little Black Dress” μπορείς να το βρεις παρακάτω:

Το Little Black Dress θεωρείται από πολλούς σχεδιαστές και στυλίστες ως το “hero piece” που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της, καθώς με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να τη βγάλει από τη δύσκολη στιγμή όταν διαθέτει πολύ λίγο χρόνο να ετοιμαστεί για μία έξοδο.

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast