Βόλτα Αθήνα

Βόλτα Αθήνα : Η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι μια πόλη που τα έχει όλα! Πολλές γειτονιές, πολλά μαγαζιά, διαφόρων ειδών εστιατόρια και διάφορα σημεία στα οποία μπορείς να έρθεις σε επαφή με τη φύση και να χαλαρώσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Δεν είναι λίγο αυτοί που έχουν την ανάγκη να βρεθούν σε ένα μέρος όπου το μυαλό τους θα ξεφύγει και θα βρεθούν κοντά σε ζώα αλλά και δέντρα τα οποία στέκουν αγέρωχα και στωικά για να μας ηρεμήσουν με τα πράσινα φύλλα τους! Μην ξεχνάς πως σύμφωνα με τους ειδικούς, το πράσινο χρώμα έχει την ιδιότητα της ηρεμίας.

Αν είσαι σε φάση που θέλεις να βγεις και να κάνεις μια βόλτα στη φύση, υπάρχουν κάποια σημεία στην Αθήνα που μπορείς να πας και να χαλαρώσεις!

#1.Ζάππειο 

Ο Εθνικός κήπος είναι ένα από τα hot spots στο κέντρο διότι μπορείς να πάρεις ένα καφέ στο χέρι και να περιπλανηθείς μέσα στο χώρο! Θα ακούς το κελάιδισμα των πουλιών, θα βλέπεις τα δέντρα και μπορεί να συναντήσεις και καμία πάπια.

#2.Καταφύγιο Μπάφι 

Ένας πανέμορφος χώρος στην Πάρνηθα τον οποίο μπορείς να επισκεφτείς και να κάνεις χαλαρές βόλτες στα μονοπάτια που έχουν δημιουργηθεί! Θα συναντήσεις στο δρόμο σου ελαφάκια και θα περάσεις από το Σανατόριο το οποίο είναι αρκετά τρομακτικό αν το δεις από μακριά!

#3.Αττικό Ζωολογικό Πάρκο 

Ακόμη και αν δεν έχεις αυτοκίνητο, μπορείς με τα ΜΜΜ να μεταφερθείς στο ζωολογικό πάρκο που όλοι έχουμε επισκεφτεί για να θαυμάσουμε από κοντά τα υπέροχα ζώα που υπάρχουν! Είναι ιδανικός προορισμός για εσένα που σου αρέσουν τα ζώα και η φύση!

Είναι τρία σημεία στην Αθήνα τα οποία μπορείς να επισκεφτείς όποτε θέλεις και απλά να σου θυμίσουμε πως στο ζωολογικό πάρκο έχει είσοδο!

Tσέκαρε και αυτά: