Βόλτα Αθήνα

Βόλτα Αθήνα: Η πρωτεύουσα της Ελλάδας τα έχει όλα και μπορείς καθημερινά να κάνεις χιλιάδες πράγματα για να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και να συναρτηθείς με τους φίλους σου έτσι ώστε να κάνετε διάφορες δραστηριότητες.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η δουλειά καταφέρνει να μας “τρώει” πολλές ώρες μέσα στην ημέρα μας και έχουμε ανάγκη να ξεκουραστούμε λίγο! Για αυτό το λόγο υπάρχουν τα ρεπό και μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε διάφορα πράγματα στην Αθήνα έτσι ώστε να ανακαλύψουμε νέα μέρη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

Έχουμε τρεις κουλ ιδέες για να περάσεις ευχάριστα στο ρεπό σου και μπορείς να τις τσεκάρεις και να ανακαλύψεις νέες καταστάσεις οι οποίες θα σου χαρίσουν και story για το Instagram!

#1.Μια βόλτα στο μουσείο της Ακρόπολης και καφέ στο εστιατόριο που διαθέτει! Είναι ένα μέρος το οποίο πρέπει να επισκεφτείς έστω και μια φορά για να δεις από κοντά τα εκθέματα και να μάθεις και δυο -τρία πράγματα!

#2.Η Εθνική Πινακοθήκη σε περιμένει για μια πολύ όμορφη βόλτα στους χώρους της! Έχει πλέον νέα “εικόνα” και θα ανακαλύψεις ιδιαίτερα εκθέματα! Μετά πήγαινε μια βόλτα στο Παγκράτι για καφεδάκι και φαγητό!

#3.Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μπορείς να αράξεις στη βιβλιοθήκη και μέσα στην ηρεμία που υπάρχει να φορέσεις τα ακουστικά σου, να ακούσεις τα αγαπημένα σου τραγούδι και να διαβάσεις Λένα βιβλίο πίνοντας τον καφέ σου!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad