Κάθε Παρασκευή ο εκρηκτικός Νικηφόρος στο Voodoo Club.

Το Voodoo Club,  επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, στην οδό Πειραιώς 102- 104(πρώην Gazoo)στο Γκάζι, πανέτοιμο να χαρίσει αξέχαστες βραδιές διασκέδασης, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια!

Με εκρηκτικό live από τον Νικηφόρο, που θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή στο χώρο, η έναρξη δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι λιγότερο από φαντασμαγορική!

ad

Στη λαμπερή πρεμιέρα έδωσε το παρόν πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πολλοί επώνυμοι τραγουδιστές, φίλοι και συνεργάτες τόσο του τραγουδιστή όσο και των ιδιοκτητών Νίκου Bjur, Γιώργου Ρούσσου, Γιάννη Γκουρβέλου, Δημήτρη Μαυρίκου και Σταμάτη Γκαρώνη.

Το Voodoo Club θα υποδέχεται κάθε Παρασκευή  στο πιο ανεβαστικό live της πόλης τον Νικηφόρο, ενώ κάθε Σάββατο το #yougotplans party και κάθε Κυριακή το #leroi party υπόσχονται να ταράξουν τις νύχτες σας!

Ο ανανεωμένος χώρος με τη σύγχρονη διακόσμηση, τον άρτιο ηχητικό εξοπλισμό και τον έντονο φωτισμό θα κρατήσουν το Voodoo Club για άλλη μια χρονιά στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου!