Βόρεια Ιρλανδία

Στη βόρεια Ιρλανδία κάπως έχει χαθεί η μπαλίτσα στην πολιτική σκηνή καθώς ένας βουλευτής προτιμά να ασχοληθεί με την παγκόσμια μουσική παρά με τα ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στο μέρος όπου ζει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με το BBC, ο Τζιμ Σάνον από το δημοκρατικό ενωτικό κόμμα DUP, έχει υποβάλλει πρόταση στο κοινοβούλιο όπου ζητά να εορταστεί η 50ης επέτειος του τραγουδιού “I Will Always Love You” το οποίο πρώτη είπε η γνωστή τραγουδίστρια της κάντρι, Ντόλι Πάρτον.

Στην πρόταση που κάνει ο βουλευτής, αναφέρει πως το συγκεκριμένο τραγούδι σημαίνει πολλά για τον κόσμο, όπως και για τη σύζυγο του και θα πρέπει να τιμηθεί σωστά.

Ο βουλευτής που έχει θέση το κοινοβούλιο στη Βόρεια Ιρλανδία έχει, από ότι φαίνεται, μεγάλη έννοια για τη Ντόλι Πάρτον και είναι μεγάλος υποστηρικτής. Μάλιστα, έχει και 32 ακόμη υποστηρικτές οι οποίοι συμφωνούν με το αίτημα του.

Ο ίδιος ευχήθηκε στην Ντόλι Πάρτον καθώς θεωρεί πως είναι μια καλλιτέχνιδα που συνεχίζει να διασκεδάζει τον κόσμο και να προσφέρει πολλά!

H τραγουδίστρια ήταν η πρώτη που τραγούδησε το κομμάτι που έπειτα είπε η Γουίτνεϊ Χιούστον στην ταινία “Σωματοφύλακας” και πολλοί Αμερικάνοι την έχουν χαρακτηρίσει “εθνικό θυσαυρό”.

Τσέκαρε και αυτά: