Βρεφικά γάλατα

“Γροθιά στο στομάχι” είναι η εικόνα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει βρεφικά γάλατα να έχουν “ντυθεί” με αντικλεπτικές συσκευές σε γνωστό σούπερ μάρκετ στη Ελλάδα.

Στην εκπομπή “Ανοιχτή επικοινωνία” παρουσιάστηκε μια εικόνα η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να προέρχεται από το εξωτερικό, αλλά είναι πλέον ελληνική πραγματικότητα, καθώς οι καταστηματάρχες καλούνται να πάρουν μέτρα τα οποία είναι σοκαριστικά.

Το βρεφικό γάλα είναι ένα πολύ ακριβό προϊόν και δυστυχώς πολλές οικογένειες αδυνατούν να πληρώσουν το συγκεκριμένο προϊόν.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην εκπομπή και όντας σοκαρισμένος τόνισε πώς για να έχει κάποιος μπει στη διαδικασία να κλέψει γάλα, σημαίνει πως δεν έχει να ταΐσει το παιδί του.

Τσέκαρε και το βίντεο : 

Στα ράφια των σούπερ μάρκετ εμφανίζονται προϊόντα τα οποία είναι πλέον πολύ ακριβά και ακόμη και τα βρεφικά γάλατα έχουν γίνει αντικείμενα τα οποία αναγκάζονται συμπολίτες να κλέψουν για να μπορέσουν να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Το φαινόμενο των κλοπών έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες και η αστυνομία καλείται από καταστήματα για να αναλάβει τις υποθέσεις, αλλά όπως τόνισε ο κ.Μπαλάσκας είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν αστυνομικό να έρθει αντιμέτωπος με έναν άνθρωπο που παλεύει για την επιβίωση του.

Τσέκαρε και αυτά :

Βρετανία : Παρουσιαστής έκανε εμετό on air

Συμβουλές μακιγιάζ : Τα lip oils είναι η νέα τάση