Βρες σύντροφο Ζευγάρι

Βρες σύντροφο: Για πολλούς θα μπορούσε να είναι η ευχή που κάνουν για το 2021, αλλά είτε είναι ευχή είτε πόθος είτε επιθυμία είτε whatever μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο! Το να βρεις έναν σύντροφο δεν είναι μία καθόλου εύκολη διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει.

Μαζέψαμε λοιπόν πέντε από τα πολλά κόλπα που υπάρχουν έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε στην αναζήτησή σας θεωρώντας τα, τα πιο σημαντικά ίσως.

Τα πέντε κόλπα στην επιχείρηση “Βρες σύντροφο”

  • Αποκτήστε έναν ευρύ κοινωνικό περίγυρο και φροντίστε να περνάτε καλά όχι μόνο με αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και με την πάρτη σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, περάστε καλά ακόμα και μόνοι σας στο σπίτι. Μην βγαίνετε έξω σαν να είστε λιγούρια και ψάχνετε με γουρλωμένα μάτια τον επόμενο στόχο σας. Χαλαρώστε, χαμογελάστε και δείξτε πόσο ήρεμοι και cool είστε. Από τη φάτσα σας ο κόσμος καταλαβαίνει την ένταση ή την ηρεμία. Και εκεί που θα έχετε σταματήσει να γυρνάτε το κεφάλι σας, σαν της κουκουβάγιας θα δείτε πόσο πιο ελκυστικοί είστε για τους άλλους.

 

  • Μην συμβιβάζεσαι με πράγματα λιγότερα από αυτά που πραγματικά επιθυμείτε. Ο σκοπός δεν είναι να κάνουμε μία σχέση για να μην είμαστε μόνοι μας. Στόχος είναι μία σχέση που θα μας γεμίζει, που θα μας κάνει να περνάμε καλά και να μας γεμίζει ψυχικά και όχι να έχουμε άλλον έναν άνθρωπο δίπλα μας στον καναπέ.

 

  • Η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα μετρούν στα συν. Ξεκαθάρισε στον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και μη διστάσεις να το επικοινωνήσεις με το αντικείμενο του πόθου. Μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι πραγματικά γιατί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Είναι προτιμότερο να απορριφθείτε παρά να καλλιεργήσετε ένα πρόσωπο που δεν είστε εσείς.

 

  • Προσπαθήστε να μην είστε πιεστικοί τόσο στην προσέγγισή σας όσο και στη συνέχεια. Πρέπει να είστε άνετος και όχι πάνω από ένα τηλέφωνο ή να δείχνετε πως θέλετε σαν κολασμένοι να βρείτε ένα ταίρι στη ζωή σας (βρες σύντροφο). Αργά και σταθερά βήματα έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε το άλλο πρόσωπο και να δείτε πραγματικά εάν κάνει για εσάς.

 

  • Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην αρχή μιας γνωριμίας είναι πως συνήθως κανείς δεν ακούει. Θέλουμε να πούμε τα δικά μας, να κάνουμε μία εντυπωσιακή παρουσίαση του εγώ μας και δεν δίνουμε σημασία στο τι έχει να πει ο συνομιλητής μας. Ακούστε τον συνομιλητή σας, κάντε ερωτήσεις και έτσι θα δείξετε το πραγματικό σας ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και θα δείτε ότι γρήγορα δεν θα βρείτε μόνο ταίρι (βρες σύντροφο) αλλά θα ηρεμήσει και η ψυχή σας και δεν θα φοβάστε πια τη μοναξιά.