Βρισιές

Βρισιές: Πόσες φορές έχετε ακούσει από τους ανθρώπους τριγύρω σας πως θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες με ψυχραιμία χωρίς να σας παίρνει από κάτω και χωρίς να αντιδράτε σπασμωδικά.

 

Αυτές τις συμβουλές δίνουν συνήθως και παρά το γεγονός ότι σαν ιδιοσυγκρασία διαφωνούμε προσπαθούσαμε και εμείς να ακολουθήσουμε έναν πιο πολιτισμένο τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Ωστόσο, έρχεται μιά έρευνα για να αποδείξει πως όλο αυτό είναι λάθος και πως κάποιες φορές είναι καλό να πέφτει κανά γαλλικό και κανένα ωραίο χορταστικό μπινελίκι.

H έρευνα έρχεται από τα πανεπιστήμια του Stanford, του Ohio State και του Κάνσας και έγινε σε φοιτητές οι οποίοι έπρεπε να διαπραγματευτουν τη τιμή ενός μπλέντερ. Αυτό που διεφάνη ήταν πως όσοι αντέδρασαν άσχημα και έριξαν και κανά μπινελίκι εμφανίστηκαν πιο αποφασιστικοί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης.

Αυτό που διεφάνη επίσης είναι πως δεν πρέπει ένας άνθρωπος να αισθάνεται άσχημα όταν για παράδειγμα ξεσπάει είτε μετά από μία αποτυχία είτε για να διεκδικήσει κάποιος κάτι. Η ένταση που σου δίνει το βρίσιμο είμαι τρομερή και σου δημιουργεί μεγάλη ψυχική δυναμη.

Το άλλο καλό που σου δημιουργεί το βρίσιμο είναι πως το μυαλό και η μνήμη αποφορτίζεται.

Τσέκαρε κι αυτό:

Εκτός Υπηρεσίας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα