Βρισηίδα Ανδριώτου

Σε mood μετακόμισης έχει μπει ξανά το μοντέλο και παίκτρια του Survivor All Star, Βρισηίδα Ανδριώτου και μέσω Instagram θέλησε να ενημερώσει τους followers της για τις δύσκολες στιγμές κούρασης που βιώνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Tο κορίτσι με την ιδιαίτερη φωνή ζει τον απόλυτο έρωτα με τον φαρμακοποιό, και μαζί κάνουν πολλά πράγματα καθημερινά αλλά θέλει να κάνει και κάποια πράγματα μόνη της αφού της αρέσει πολύ να φροντίζει το σπίτι! Πολυμηχάνημα δηλαδή, αφού κάνει φωτογραφίσεις, μαγειρεύει, φροντίζει το σπίτι και άλλα πολλά!

Σε λίγες μέρες, η Βρισηίδα Ανδριώτου θα βρίσκεται με τον Σπύρο Μαρτίκα στον Άγιο Δομίνικο και θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αγωνιστικά για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που κρύβει το ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, λοιπόν, έχουν αρχίσει οι μετακομίσεις αφού μένουν στο σπίτι των γονιών του Μαρτίκα και όπως αποκάλυψε θα μεταφέρει πράγματα σε αποθήκη και κάποια στιγμή θα μπουν στο νέο σπίτι που έχει δημιουργήσει με τον σύντροφο της.

“Παιδιά φτιάχνω βαλίτσα, και επίσης κάνω πάλι μια μετακόμιση, επειδή θα φύγουμε με τον Σπύρο όπως καταλαβαίνετε. Το σπίτι που μένουμε ήταν των γονιών του οπότε μετακομίζω όλα τα πράγματα μου από εδώ και τα πάω σε μια αποθήκη και τα έχω παίξει”, αναφέρει στο βίντεο!

Τσέκαρε και αυτά :

Πιερία : “Ταξίδεψε” στο Βουκουρέστι

Άνδρες : Πώς θα καταλάβεις πώς αποζητά την προσοχή