Βρισηίδα Ανδριώτου

Εκτός από δεινή instagrammer, η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι και δεινή tiktoker και μέσω του λογαριασμού της δείχνει κατά καιρούς στους followers της διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινοτητα της.

Το κορίτσι που άφησε τη Θεσσαλονίκη για να ζήσει τον έρωτα της με τον φαρμακοποιό και πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, Σπύρο Μαρτίκα έκανε μια δημοσίευση στο TikTok όπου δείχνει το παρασκήνιο πίσω από τη viral φωτογραφία της όπου ποζάρει στα πόδια του συντρόφου της και φαίνεται σαν να βρίσκεται στον αέρα.

Τσέκαρε τη φωτογραφία :

Η φωτογραφία του ζευγαριού είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή και μέσα σε λίγες ώρες είχε γίνει viral ενώ πολλά ήταν τα ζευγάρια που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν αντίστοιχες εικόνες.

Ωστόσο, υπάρχει “παρασκήνιο” και η Βρισηίδα Ανδριώτου φρόντισε να μας τα δείξει όλα γιατί θέλει να μοιράζεται τα αστεία που συμβαίνουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο tiktok βλέπουμε τον Σπύρο Μαρτίκα να έχει σηκώσει τα πόδια και το μοντέλο προσπαθεί να ανέβει και να ξαπλώσει σε αυτά αλλά χάνει την ισορροπία και αρχίζει να κυλιέται στα βότσαλα της παραλίας!

Για να περιγράψει το βίντεο, σημείωσε :

“Με την 5η το πετύχαμε 😂💪🏼”

@vrisiida_andrio Με την 5η το πετύχαμε 😂💪🏼 #trend #foryou #fy #couplegoals #kalymnosgreece #photoshot ♬ Under The Influence – Chris Brown


Πλάκα είχε!

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Συμβουλές για σχέσεις : Τι να μην κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Βιντεοπαιχνίδια Netflix : Ποιο είναι δωρεάν