Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα κορίτσι που πάντα λέει αυτό που σκέφτεται και πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί με τα λόγια της. Στηρίζει φουλ τον σύντροφο της, Σπύρο Μαρτίκα και παράλληλα στηρίζει τον δικό της εαυτό όταν την κατηγορούν για διάφορα πράγματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Προ λίγων ημερών είδαμε μια απίστευτη συζήτηση που είχε η πρώην παίκτρια του Survivor κάτω από ένα tweet που έκανε ο James Καφετζής και εκτός από το “σφάξιμο” που έγινε με τον Άρη Σοϊλέδη, το μοντέλο ήρθε σε ρήξη και με τη Μαίη Εμμανουηλίδου με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν βαριά λόγια!

H Mαίη σχολίασε γράφοντας : “Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια,αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά” και αμέσως η Βρισηίδα της απάντησε :”

“Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά. Ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου”.

Και η Μαίη επανήλθε με νέο σχόλιο γράφοντας :”Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις”. 

Αυτά ήταν τα λόγια που οδήγησαν τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο δικηγόρο της και σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας”, έστειλε το πρώτο εξώδικο.

Η απάντηση της Μαίη

Η Μαίη Εμμανουηλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και δήλωσε χαρακτηριστικά:

 

“Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη επίθεση από συγκεκριμένα άτομα και έφτασε η στιγμή να βγάλω κι εγώ πράγματα στη φόρα. Έχω να πω και εγώ πράγματα. Η συγκεκριμένη κυρία μου είπε να γαβγίσω στο αφεντικό μου, πίστεψε ότι με αυτό θα με υποτιμήσει, αναφερόταν και στη ζωή μου έξω και μέσα στο παιχνίδι. Πήρε την ίδια απάντηση από μένα”. 

Χαμός γίνεται καλέ!

 

Τσέκαρε και αυτά: