Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πλέον μαζί στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισαν να κάνουν ένα live στο Instagram με σκοπό να ενημερώσουν τους followers για τη συνάντηση τους και να μοιραστούν στιγμές από το Survivor.

 

Oι δυο παίκτες που κατάφεραν να έρθουν κοντά και να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφα σχέση, μπορεί να πέρασαν δύσκολες στιγμές αλλά αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία σε αυτόν τον έρωτα και να τον ζήσουν εκτός παιχνιδιού.

Το μοντέλο και ο φαρμακοποιός ξεκίνησαν ένα live στο Instagram και στη συζήτηση τους έβαλνα και τον Γιώργο Ταλάντσεβ ο οποίος μίλησε και εκείνος για την εμπειρία του αλλά και για όλα όσα ετοιμάζεται να κάνει.

Κάποια στιγμή η Βρισηίδα Ανδριώτου σηκώθηκε για να πάρει αγκαλιά τον Σπύρο Μαρτίκα και φάνηκε να φορά ένα σέξι πυρτζαμάκι το οποίο προκάλεσε γούρλωμα στα μάτια του Τάλα και δε δίστασε να το σχολιάσει λέγοντας : “Βρισηίδα τι φοράς”.

Εκείνη του απάντησε ένα “πυτζαμάκι” και ο Μαρτίκας απλά χαμογελούσε!

Δείτε την :

Το κορίτσι φαίνεται να είναι τρομερά χαρούμενο με το γεγονός πως έχει στο πλευρό της τον Σπύρο Μαρτίκα και ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα είναι χαρούμενα τα παιδιά γιατί είναι ωραίο να βλέπεις ερωτευμένα ζευγάρια!

 

Τσέκαρε και αυτό : Stranger Things : Το ολοκληρωμένο άλμπουμ