Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor All Star και εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” όπου και αποκάλυψε τα πάντα για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

ad

Το μοντέλο εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για τη στιγμή όπου δέχτηκε την ερώτηση του Γιώργου Λιανού και τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος έξω τι περνάμε. Για μένα δεν ήταν τρεις μέρες. Επειδή με εξέτασε γιατρός στο Survivor να δει πώς είμαι, μου είπε: για σένα προστίθενται εβδομάδες, δεν πήγες ξανά απ’ το μηδέν, το σώμα σου και η υπομονή σου δεν έγιναν ξανά απ’ το μηδέν. Ειδικά στο σώμα μου, που είμαι μοντέλο και όχι αθλήτρια. Του είπα ότι πιεζόμουν στο αγώνισμα. Του έλεγα: δεν είμαι καλά, δεν θέλω να πεθάνω στο παιχνίδι, δεν αντέχω, παθαίνω κρίσεις πανικού και μου έλεγε ότι είναι της στιγμής. Όχι, δεν είναι ότι έχασα, δεν είμαι καλά, θέλω να φύγω του έλεγα. Εμείς όλη αυτή την πίεση την είχαμε μία βδομάδα κι εσείς είδατε τρεις μέρες. Την έναρξη τη γυρίσαμε δυο μέρες, εσείς την είδατε σε ένα επεισόδιο”.

Στη συνέχεια της συζήτησης με τον Νίκο Μουτσινά, το μοντέλο αποκάλυψε πως δεν ήθελε να φύγει ο σύντροφος της από το παιχνίδι και ήταν ένα ξεκάθαρο καρφί προς όλους αυτούς που είπαν πώς θα αποχωρούσαν:

“Όχι, δεν θα το ‘θελα να με ακολουθήσει ο Σπύρος. Το είχαμε συζητήσει από πριν και είχαμε συνεννοηθεί ότι αν γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό έξω και σε ενημερώσουν – γιατί στο σοβαρό σε ενημερώνουν -, τότε ναι θα έρθω μαζί σου. Αν κάποιος φύγει, γιατί τα παρατήσει ή από υποψηφιότητα, τότε ο άλλος συνεχίζει, γιατί πήγαμε να παίξουμε το παιχνίδι και θα συνεχίσουμε. Εμένα δεν άντεξε το σώμα μου και η ψυχολογική μου κατάσταση και προτίμησα την ψυχική μου υγεία από τα λεφτά και τη δημοσιότητα. Ο Σπύρος γιατί να το κάνει, αφού αντέχει και περνάει καλά εκεί μέσα; Άφησέ τον να περάσει καλά. Μου λείπει, θα ήθελα να είναι εδώ αλλά θα στηρίξω κάθε του επιλογή. Ο Σπύρος είναι ο μόνος που παίζει το παιχνίδι. Οι άλλοι κάνουν και λίγο διακοπές. Δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, πάμε-παίζουμε-φεύγουμε. Είναι ριάλιτι και θέλει στρατηγική”. 

Τσέκαρε και το βίντεο :

Τσέκαρε και αυτά: