Βρισηίδσ Ανδριώτου

Το φετινό Survivor αν μη τι άλλο δεν μας έχει αφήσει παραπονεμένους όσον αφορά τους έρωτες και τα τερτίπια της καρδιάς και αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου και το άλλο μισό ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου φλερτ και δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον, γεμίζοντας μέλια όλο τον Άγιο Δομίνικο.

Το μοντέλο έχει πει πολλές φορές πως ο Μαρτίκας είναι εκείνος που την ηρεμεί και έχει αγκαλιάσει τις αδυναμίες της, έτσι ώστε να της βγάζει τον καλύτερό της εαυτό. Εκείνος πάλι πάντα ιππότης απέναντί της, την προσέχει, την προστατεύει και τρέχει στο πλευρό της όποτε τον χρειαστεί.

Πλέον και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους έχουν πάρει χαμπάρι και η καζούρα δεν σταματά, ενώ πλέον ανοιχτά ο ένας με τον άλλον μιλάνε σαν να είναι ζευγάρι.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Το Twitter ως κριτής των πάντων, έδωσε τη δική του απάντηση για το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παίκτες και μάλλον δεν έχει πειστεί για όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσά τους.

Στην ερώτηση εάν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, το Twitter απαντά σε ποσοστό 69,1% Ούτε καν, ενώ το 30,9% απαντά πως σίγουρα υπάρχει ερωτικό.

 

Τσέκαρε κι αυτό:

James Corden : Επιστρέφει στο Λονδίνο