Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι! Πανέμορφη, με τσιριχτή φωνή, πείσμα αλλά πάνω από όλα ξέρει πως είναι σημαντικό να είμαστε κοντά στους ανθρώπους ακόμη και αν δε μιλάμε μαζί τους για τον οποιοδήποτε λόγο.

 

Το μοντέλο που συμμετείχε με τεράστια επιτυχία στο Survivor και πλέον θέλει να ζήσει τον έρωτα της με τον Σπύρο Μαρτίκα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και είπε κλατι το οποίο μας έκανε να τη συμπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Όλοι ξέρουμε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ιωάννα Τούνη έκαναν κολλητή παρέα αλλά για τους δικούς τους λόγους τα “έσπασαν” και σταμάτησαν να κάνουν παρέα. Το μοντέλο μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν είχε μάθει για την τραγική απώλεια της πρώην φίλη της – έχασε τη μανούλα της – αλλά όταν βγήκε από το παιχνίδι θέλησε να επικοινωνήσει μαζί της για να της μεταφέρει τα συλλυπητήρια της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στη συνέντευξη της:

“Το έμαθα όταν βγήκα από το παιχνίδι και της έστειλα τα συλλυπητήριά μου. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Το γεγονός ότι δεν κάνουμε πλέον παρέα δεν σημαίνει πως ξεχνώ ότι είχα γνωρίσει τη μητέρα της και ότι με την Ιωάννα ήμαστε φίλες για αρκετό καιρό. Ήταν μια υπέροχη γυναίκα και μάλιστα ηρωίδα στη ζωή της”.

Μια πολύ όμορφη κίνηση η οποία αποδεικνύει πως είναι σημαντικό να είμαστε κοντά σε όλους ακόμη και αν έχουν υπάρξει διαφορές οι οποίες δεν επιτρέπουν να συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα μαζί τους.

 

Τσέκαρε και αυτό : Giveaway : Το citynow και το Insparing σε ετοιμάζουν για το καλοκαίρι