Βυρητός

Φονικές εκρήξεις σημειώθηκαν στη Βηρυτό σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα και δυστυχώς, το αποτέλεσμα ήταν να θρηνούμε θύματα των οποίων ο αριθμός ανεβαίνει ώρα με την ώρα, ενώ οι τραυματίες είναι πάνω από 3.000.

Σε βίντεο τα οποία έχουν δει το φως τη δημοσιότητας, βλέπουμε ένα πυκνό σύννεφο νέφους να εμφανίζεται στο Λίβανο και τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για ισοπέδωση του 50% της πόλης.

Η πιο πιθανή αιτία της έκρηξης, θεωρείται μέχρι στιγμής μια αποθήκη όπου φυλάσσονταν χιλιάδες τόνοι εκρηκτικών υλικών και οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με αμείωτο ρυθμό ενώ τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει με κόσμο! Δυστυχώς, οι γιατροί και οι νοσοκόμοι κάνουν έκκληση για φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς δε φτάνουν αυτά που έχουν για να βοηθήσουν τον κόσμο.

Οι εικόνες που βλέπουμε είναι αποκαρδιωτικές ενώ η κυβέρνηση υπόσχεται πως οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν με τον πιο σκληρό τρόπο!

Αρχηγοί κρατών όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, έχουν δηλώσει πως θα στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν τη χώρα!

Η τραγωδία που σημειώθηκε στη Βηρυτό, έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη χώρα καθώς η Βηρυτός βρίσκεται σε δεινή θέση διότι ο κορονοϊός έχει φέρει τεράστια οικονομικά προβλήματα!

Ας ελπίσουμε πως θα πάνε τα πράγματα καλά! Pray for Beirut!

Δείτε τα βίντεο: