Wednesday

Η Wednesday αποφάσισε να βγει από το καβούκι της και μέσω της νέας σειράς του Netflix , βλέπουμε μια διαφορετική πλευρά της κόρης της Μορτίσια και του Γκόμεζ Άνταμς! Και θέλουμε να γίνει κολλητή μας!

Η σειρά που σκηνοθετεί ο Τιμ Μπάρτον έχει καταφέρει να σαρώσει και όλοι όσοι την έχουν δει, συζητούν για αυτή με τα καλύτερα λόγια. Καλέ, ο κόσμος βγαίνει για καφέ και μιλά για τη σειρά. Εμείς, φαντάσου, ξαγρυπνήσαμε και είδαμε τα 8 επεισόδια από τα οποία αποτελείται η πρώτη σεζόν, μέσα σε ένα βράδυ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το κορίτσι με την αφοπλιστική ειλικρίνεια και τις μακριές, μαύρες κοτσίδες κατάφερε να μας απασχολήσει όλους και η Jenna Ortega είδε μέσα σε μια νύχτα να ανεβαίνουν οι “μετοχές” της στο Χόλυγουντ!

Αν είσαι φαν της σειράς, πρέπει να σου πούμε πώς υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία παίζει και να μη γνώριζες! Και θα τα μάθεις ή θα τα επιβεβαιώσεις τώρα!

5 πράγματα τα οποία ίσως δε γνώριζες για τη σειρά

  1. Η Κριστίνα Ρίτσι η οποία υποδύεται τη “μαμά των δωματίων” στη σειρά, είχε υποδυθεί τη Wednesday στο παρελθόν.
  2. Πολλοί νομίζουν πως το “πράγμα” είναι ένα χέρι το οποίο δημιουργήθηκε με ειδική τεχνολογία, αλλά στην πραγματικότητα είναι αληθινό χέρι!
  3. Η Τζένα Ορτέγκα είναι αυτή που χορογράφησε το χορευτικό που βλέπουμε στο “ματωμένο’ χορό του σχολείου!
  4.  Ο Τιμ Μπάρτον είχε στείλει προσωπικό μέιλ στην ηθοποιό που υποδύεται τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και ζήτησε να βρεθούν γιατί πιστεύει πως είναι η ιδανική για το ρόλο!
  5. Η Τζένα Ορτέγκα έκανε μια ολόκληρη λήψη χωρίς να ανοιγοκλείσει τα μάτια της, και ο σκηνοθέτης ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που της ζήτησε να μην ανοιγοκλείνει τα μάτια της και σε όλες τις υπόλοιπες!

Αν δεν έχεις δει ακόμη τη σειρά, στη συστήνουμε ανεπιφύλαχτα!

Τσέκαρε και αυτά :

Σχέσεις : Τι του αρέσει και δε θα στο πει ποτέ

Balenciaga : Η συγγνώμη του Ντέμνα