Wednesday

Ο Τιμ Μπάρτον κατάφερε για μια ακόμη φορά να μη μας απογοητεύσει καθώς το αποτέλεσμα  που μετέφερε στην πλατφόρμα του Netflix και αφορά στη σειρά, Wednesday, ήταν απλά εκπληκτικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To κορίτσι με τις μαύρες κοτσίδες, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων των χρηστών της πλατφόρμας συμμετείχε σε αγώνες ενώ βρισκόταν στο σχολείο που φοιτούσε και ήθελε διακαώς να πάρει την νίκη για να “μπει στο μάτι” των κακομαθημένων σειρήνων και στη σειρά είδαμε τέσσερις ομάδες να συμμετέχουν! Σωστά;

Αυτό, όμως, που λίγοι παρατήρησαν ήταν η ιδιαίτερη αναφορά που έκανε ο Τιμ Μπάρτον σε δυο ταινίες που είχε σκηνοθετήσει εκείνος στο παρελθόν.

Η Wednesday kαι τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας της φορούν στολές οι οποίες θυμίζουν την Κάτγουμαν – από την ταινία ‘Batman returns του 1992 – ενώ ο Χαβιέρ εμφανίζεται με μπογιές στο πρόσωπο του οι οποίες θυμίζουν τον Τζόκερ και ο Τιμ Μπάρτον είχε σκηνοθετήσει την ταινία “Batman” του 1989 όπου έπαιζε ο Τζακ Νίκολσον!

Τσέκαρε και το βίντεο :

 

@itsivan_mars WAIT 😳😳😳 #wednesday #fyp #foryou #netflix #timburton ♬ Browser History OST – Jai P.

Ο σκηνοθέτης είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες αναφορές που κάνει κατά καιρούς και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει στη δεύτερη σεζόν!

Τσέκαρε και αυτά

Madwalk 2022 : Ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν

Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου : Τι είναι η σπάνια πάθηση