Wednesday

Η Wednesday Addams είναι ένα κορίτσι το οποίο συστήθηκε στο κοινό μέσω μιας σειράς κόμικ που δημιουργήθηκε από τον Αμερικανό καλλιτέχνη Charles Addams, και η πρώτη της εμφάνιση έγινε στον New Yorker.

Το 1964 δημιουργήθηκε η πρώτη σειρά για την τηλεόραση και ένα ευρύτερο κοινό γνώρισε την οικογένεια που λάτρευε να φορά μαύρα ρούχα και να δημιουργεί καταστάσεις οι οποίες δεν ήταν συνηθισμένες.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μικρό κορίτσι της οικογένειας υποδύθηκε, τότε, η ηθοποιός Lisa Loring η οποία ήτα χαριτωμένο πλάσμα τα οποίο προσπάθησε να φέρει γέλιο στο κοινό με τις ατάκες της. Yποδύθηκε το κοριτσάκι των Addams για δυο χρόνια και έπειτα η σειρά σταμάτησε.

https://www.citynow.gr/vasilias-karolos-fygadeysan-to-stemma-apo-to-mpakigcham/100466/

Στη σειρά του 1964 βλέπουμε πως η Wednesday είναι ένα κοριτσάκ με μακριές κοτσίδες που δεν υπολογίζει τίποτα και κανέαν και θέλει να κάνει τη ζωή του αδερφού της “κόλαση”. Η οικογένεια της τη λατρεύει και εκείνη κάνει διάφορα τερτίπια για να μπορέσει να έρθει ακόμη πιο κοντά με τη σκοτεινή της πλευρά.

Η μικρούλα μεγάλωσε πλέον, και μέσα από τα μάτια του Τιμ Μπάρτον είναι μια έφηβη κοπέλα η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με όλα τα mainstream πράγματα που προστάζει η κοινωνία και μέσω του σκληρού χαρακτήρα της προσπαθεί να βρει λύσεις και την ησυχία της, καθώς δεν αντέχει τη βλακεία των ανθρώπων!

Στη νέα σειρά του Νετφλιχ αποκαλύπτεται η σκοτεινή πλευρά του κοριτσιού με τις πλεξίδες, αλλά παράλληλα μας δείχνει υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δε θέλουν να ζουν τις καταστάσεις μέσω κινητών και της τεχνολογίας. Μια γραφομηχανή είναι η καλύτερη της φίλη ενώ τα μαύρα ρούχα είναι το δικό της fashion statement.

Τσέκαρε και αυτά :

Βασιλιάς Κάρολος : “Φυγάδευσαν” το στέμμα από το Μπάκιγχαμ

Χριστούγεννα 2022 : Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα