Wednesday

H Wednesday, εκείνο το κορίτσι με τη σκοτεινή προσωπικότητα, τις μαύρες πλεξίδες και το μυστήριο ύφος, κατάφερε να γίνει μέσα σε μια νύχτα το πρόσωπο με το οποίο όλοι ταυτιστήκαμε σε κάποια dark φάση μας και μια από τις σκηνές που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “ΕΠΟΣ” ήταν εκείνη που η Jenna Ortega χορεύει στο χορό του σχολείου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Jenna ακούει το κομμάτι και πραγματικά εκστασιάζεται, ξεκινώντας ένα χορευτικό το οποίο έχουν λατρέψει οι tiktokers και τα βίντεο δεν έχουν σταματήσει να εμφανίζονται στο timeline μας.

To κορίτσι της οικογένειας Άνταμς, πήγε σε ένα νέο σχολείο και χρειάστηκε να κάνει φίλους γιατί αλλιώς δε θα την πάλευε να εξιχνιάσει όλα τα περίεργα που έβλεπε γύρω της! Μετά από πίεση αλλά και γιατί ήθελε να κάνει έρευνα, πήγε στο χορό του σχολείου και ακούγοντας το ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι το οποίο ονομάζεται “Goo Goo Muck”.

Στο TikTok έχει γίνει viral το χορευτικό της Wednsday και κορίτσια και αγόρια δε σταματούν αν κάνουν αναπαράσταση της σκηνής που ενθουσίασε τους πάντες .

@konni___ Respuesta a @Marily Zazueta Salaz Episodio 1 | esta epica escena no sale de mi mente. 🖤 #wednesdayaddams #wednesday #netflix #addamsfamily #merlinaaddams #jennaortega #wednesdaydance #fypシ #merlina #parati ♬ Goo Goo Muck – The Cramps

@nivvia.cat Loved Wednesday so much. Would love to learn the whole dance at some point #wednesdayaddams #wednesdaydance #gothgirl #altgirl #tattooedgirl ♬ original sound – main account got banned

@zimnefrytki #wednesday #wednesdayaddams #wednesdayvibes #wednesdaydance ♬ original sound – main account got banned

Πρόκειται για κάτι πολύ φρέσκο και ιδιαίτερο, και σίγουρα κάποιες κινήσεις θα τις βλέπουμε από εδώ και έπειτα στα κλαμπς!

Τσέκαρε και αυτά:

Survivor All Star : Το “θρίλερ” με τον Ντάνο

Βιντεοπαιχνίδια : Ποιο είναι το πιο αγχωτικό