White Stripes

Από την κυκλοφορία του το 2003, το «Seven Nation Army» των White Stripes έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο ύμνο και το 2011 οι Glitch Mob δημιούργησαν ένα electro remix που έφτασε στον κόσμο ανεπίσημα, συγκεντρώνοντας εξαιρετικές κριτικές.

Από σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου, το «Seven Nation Army (The Glitch Mob Remix)» κυκλοφορεί επίσημα για να το απολαύσετε ψηφιακά παντού. Το remix θα είναι επίσης διαθέσιμο ως 7ιντσο single τον Ιούνιο με το logo της Third Man Records στο b-side.

H Third Man παρουσίασε πρόσφατα το «Vault Package # 48: White Blood Cells XX», για τον εορτασμό της 20ής επετείου από το album – ορόσημο των White Stripes το 2001. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα κόκκινο LP που περιέχει 13 tracks που δεν κυκλοφόρησαν προηγουμένως, ένα ξεχωριστό λευκό LP που περιείχε μια ζωντανή ηχογράφηση, από το Headliner’s στο Louisville, KY, η οποία δεν έχει βγεί ποτέ σε κυκλοφορία, ένα DVD διάρκειας μίας ώρας που περιλαμβάνει behind-the-scenes πλάνα από την ηχογράφηση των «White Blood Cells» και ένα πλήρες έγχρωμο φυλλάδιο 12 “x 12” που περιέχει σπάνιες αφίσες και flyers, ακυκλοφόρητες φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Οι συνδρομές για το «White Blood Cells XX» διατίθενται τώρα έως τις 30 Απριλίου 2021 αποκλειστικά στη διεύθυνση www.thirdmanrecords.com, ενώ μέσα στη χρονιά αναμένονται ακόμα περισσότερες εορταστικές εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια του θρυλικού album.