Wicked Game

Ένα από τα μεγαλύτερα, ερωτικά τραγούδια του αιώνα(ναι το λέω και δε φοβάμαι), είναι το «Wicked Game» του λατρεμένου Chris Isaak και πολλοί καλλιτέχνες έχουν δοκιμάσει να κάνουν κάποιο cover αλλά δεν το πέτυχα. Υπάρχουν όμως και αυτοί, που δικαίωσαν το τραγούδι και ακούμε και τη δική τους εκδοχή.

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι στην ουσία μια ιστορία όπου μιλά για εμμονική αγάπη και ο Chris Isaak έγραψε αυτό το κομμάτι μετά από ένα τηλεφώνημα που είχε από μια κοπέλα η οποία θέλησε να πάει σπίτι του αργά το βράδυ και να κάνουν τσαχπινιές. Ο ίδιος ήξερε πως η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν «μπελάς» αλλά ενέδωσε. Μέχρι να πάει η κοπέλα στο σπίτι, εκείνος είχε ήδη γράψει το τραγούδι. Έτσι δημιουργούνται τα μεγάλα τραγούδια και το Wicked Game είναι ένα από αυτά.

Πολλοί καλλιτέχνες δοκίμασαν να κάνουν ένα άξιο cover του κομματιού που ακούγεται μέχρι σήμερα, και εσύ μπορεί να σκέφτεσαι ότι τίποτα δε «νικά» το original, αλλά πίστεψε με υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έδωσαν το δικό τους twist στο κομμάτι και ήταν εξαιρετικοί.

Διαλέγεις και παίρνεις!

1.Daughtry – Wicked Game

2.Corey Taylor – Wicked Game

3.London Grammar- Wicked Game

4.Chase Eagleson

Τσέκαρε και αυτό: 5 ρομαντικές κωμωδίες που μπορείς να δεις στο Netflix