Wonder Woman

Το δεύτερο και πολλά υποσχόμενο τρέιλερ της δεύτερης ταινίας με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot στον ρόλο της Wonder Woman έχει ήδη κυκλοφορήσει στο YouTube από την Warner Bros. Pictures.

Κάνοντας, λοιπόν, ένα γρήγορο flashback στη δεκαετία του 1980, η νέα περιπέτεια της Wonder Woman τη βρίσκει αντιμέτωπη με δύο εχθρούς: τον Max Lord και την Cheetah.

Ο σκηνοθέτης Patty Jenkins επιστρέφει, επίσης, πίσω σε αυτά που ξέρει καλύτερα και παίρνει τη σκυτάλη για μια ακόμη καταπληκτική σκηνοθεσία.

Στην νέα ταινία με τίτλο “Wonder Woman 1984”, που έρχεται μετά την πρώτη ταινία “Wonder Woman” με 822 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, θα πρωταγωνιστήσουν επίσης ο Chris Pine ως Steve Trevor, η Kristen Wiig ως The Cheetah, o Pedro Pascal ως Max Lord, o Robin Wright ως Antiope και η Connie Nielsen ως Hippolyta.

Τσέκαρε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ ΕΔΩ:

Είμαστε σίγουροι πως και η δεύτερη ταινία με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot στο ρόλο της θρυλικής super hero θα σπάσει ξανά κάθε παγκόσμιο ρεκόρ σε εισπράξεις και θα αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές!