Ξαφνικίτιδα

Η ξαφνικίτιδα σαρώνει το ελληνικό ίντερνετ και ειδικά το Twitter που κυριολεκτικά από το Σάββατο μέχρι και σήμερα γίνεται πανζουρλισμός.

 

Τι είναι όμως αυτό το #ξαφνικίτιδα που εντελώς ξαφνικά μπήκε στη ζωή μας και έχει γίνει και trend.

Το Twitter είναι ένα από τα αγαπημένα μέσα που οι θεωρίες συνωμοσίας είναι ανάρπαστες μιας και ο καθένας – μεταξύ μας κιόλας – μπορεί να λέει το μακρύ και το κοντό του και μάλιστα χωρίς καμία συνέπεια.

Έτσι και το #ξαφνικίτιδα έχει να κάνει με τον τρόπο που ξαφνικά άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους, χωρίς λόγο και αιτία ή έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται πολλοί χρήστες του Twitter.

Σύμφωνα με εκείνους, οι άνθρωποι αυτοί χάνουν τη ζωή τους και πίσω από αυτό υπάρχει η συνωμοσία περί αραίωσης πληθυσμού σε αυτό τον πλανήτη. Και φυσικά η ξαφνικίτιδα δεν θα μπορούσε να μην συνδέεται, σύμφωνα με το Twitter, με το εμβόλιο του κορονοϊού.

Έτσι πολλοί είναι εκείνοι που αναρτούν posts και αναφέρουν πως οι θάνατοι πολλών που φεύγουν έτσι ξαφνικά και χωρίς αιτία οφείλονται στο εμβόλιο, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο τουλάχιστον επιστημονικά είναι έωλο.

Μάλιστα, οι χρήστες αναρτούν διάφορα περιστατικά θανάτων για τα οποία όπως υποστηρίζουν έχουν απροσδιόριστη αιτία θανάτου και αναρωτιούνται μάλιστα πως είναι δυνατόν η επιστήμη να μπορεί μέσω DNΑ να ανακαλύπτει την αιτία θανάτου μιας μούμιας και όχι ενός ανθρώπου που πεθαίνει στο σήμερα.

Το σίγουρο είναι πως είναι ένα υπέροχο # και πραγματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπεις τις απόψεις του κόσμου είτε είναι ακραίες είτε όχι.

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό:

Ζόζεφιν: Το tour των μεγάλων επιτυχιών συνεχίζεται