Ξάνθη

Η Ξάνθη είναι μια πόλη της Θράκης την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες καθώς διαθέτει μοναδικά μέρη και μπορεί κάποιος να κάνει εξορμήσεις σε διάφορες περιοχές που βρίσκονται τριγύρω και να απολαύσεο όμορφες στιγμές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πρόκειται για μια πόλη η οποία γιορτάζει το καρναβάλι από το 1965 και την περίοδο της αποκριάς πλήθος κόσμου καταφτάνει σε αυτή με σκοπό να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και να διασκεδάσει. Πολλές παρελάσεις, μασκαράδες, μουσικές και γεμάτα μαγαζιά συνθέτουν το σκηνικό για να περάσεις τέλεια. Και φέτος μπορείς να κάνεις μια βόλτα και να γεμίσεις το κινητό σου με φωτογραφίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ottoman Greece (@ottomangreece)

Οι κάτοικοι όλων των γύρω περιοχών εμφανίζονται στην πόλη και διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ την ημέρα της καθαρής Δευτέρας, τα εστιατόρια και οι ταβέρνες γεμίζουν με κόσμο που θέλει να απολαύσει θαλασσινά εδέσματα.

Ποιοι είναι οι 2+1 λόγοι για τους οποίους πρέπει να βρεθείς στην Ξάνθη

#1. Πολλά αξιοθέατα 

Οι Καπναποθήκες, το Ρολόι, το παζάρι αλλά και οι παλιές ιερές μονές είναι κάποια από τα σημεία τα οποία αξίζει να επισκεφτεί γιατί σε μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή! Είναι πολύ ιδιαίτερα αξιοθέατα και αν τα ανακαλύψεις θα θέλεις να επιστρέφεις διαρκώς πίσω.

#2.Φαγητό

Πρόκειται για μια πόλη η οποία διαθέτει υψηλή γαστρονομία και σε κάθε μαγαζί που θα βρεθείς θα ανακαλύψεις κάτι νέο το οποίο ίσως δεν έχεις δοκιμάσεις. Σε πολλά πιάτα θα νιώσεις το “χτύπημα της ανατολής” να σκάει στον ουρανίσκο σου και θα ξετρελαθείς!

#3.Το καρναβάλι φυσικά

Πολλές είναι οι συναυλίες και οι παρελάσεις οι οποίες γίνονται στο πλαίσιο των εορτασμών και το βράδυ της τελευταίας Κυριακής της αποκριάς, ο κόσμος συγκεντρώνεται στο κέντρο και χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Είναι τέλεια και θα περάσεις μοναδικά!

Τσέκαρε και αυτά: