Ξεφλούδισμα αυγού

Ξεφλούδισμα αυγού : Πολλοί από εμάς βράζουμε τα συγκεκριμένα τρόφιμα καθημερινά για λάβουμε μια καλή δόση πρωτεΐνης και είναι μια τροφή την οποία χρησιμοποιούμε σε πολλές παρασκευές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μια γυναίκα επέλεξε μέσω του Instagram να μας δείξει πως μπορούμε να καθαρίσουμε ένα αυγό το οποίο είναι βραστό και δε θέλουμε να γεμίσουμε τον τόπο με τσόφλια!

Τα τσόφλια πολλές φορές μας ενοχλούν όταν θέλουμε να καθαρίσουμε ένα αυγό και μπορεί να μας προκαλέσει πολλά νεύρα! Αλλά υπάρχει τρόπος για να βρούμε άκρη!

Το μυστικό βρίσκεται στο κουτάλι!

Η γυναίκα πήρε ένα βραστό αυγό και ξεκίνησε να το χτυπά με το κουταλάκι και αρχίζει να το τοποθετεί μέσα από τα τσόφλια και να σπρώχνει γύρω γύρω το κέλυφος το οποίο βγαίνει πολύ εύκολα!

Πολλοί ήταν οι χρήστες που την ακολουθούν στο Instagram οι οποίοι έγραψαν πως πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο κόλπο και πως το δοκίμασαν με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ξεφλούδισμα αυγού – Είναι πολύ εύκολο να κάνεις το συγκεκριμένο κόλπο και θα σε βοηθήσει να μην έχεις τσόφλια δεξιά και αριστερά και ενδεχομένως να τραυματίζεις και τα δάχτυλα σου!

Τσέκαρε και αυτά: