Ξένες γλώσσες

Οι ξένες γλώσσες μπορούν αμέσως να κάνουν έναν άνθρωπο που τις μιλά, πιο γοητευτικό, σύμφωνα με πολλές έρευνες! Ωστόσο, υπάρχουν και οι προφορές οι οποίες κάνουν πολλές γυναίκες να ακούσουν ακόμη πιο προσεκτικά τον συνομιλητή τους καθώς θεωρούν πως υπάρχει μια πολύ σέξι πλευρά σε ότι λένε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το OnePoll, η οποάι διεξήχθη ανάμεσα σε 5.000 γυναίκες, υπάρχουν προφορές οι οποίες προκαλούν κάποια έξαψη στα κορίτσια και αποκαλύφθηκαν οι 10 πιο σέξι!

Όπως αναφέρει η δημοσκόπηση, στην πρώτη θέση βρίσκεται η ιρλανδέζικη προφορά η οποία θεωρείται η πιο σέξι και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που τρελαίνονται να ακούν άνδρες να μιλούν με αυτή τη βαριά και γρήγορη προφορά.

Αναλυτικά η δεκάδα :

  1. Ιρλανδέζικη προφορά
  2. Ιταλική προφορά
  3. Σκωτσέζικη προφορά
  4. Γαλλική προφορά
  5. Αυστραλιανή προφορά
  6. Βρετανική προφορά
  7. Σουηδική προφορά
  8. Ισπανική προφορά
  9. Ουαλική προφορά
  10. Αμερικάνικη προφορά

Γενικότερα, ο κόσμος επιλέγει να μάθει ξένες γλώσσες για να μπορεί να συνεννοηθεί με άλλους λαούς ή να βρεθεί σε κάποια χώρα όπου θέλει να μείνει και να εργαστεί, αλλά το θέμα της προφοράς είναι άλλο πράγμα!

Για να μπορέσει να αποκτήσει κάποιος τοπική προφορά θα πρέπει να συναναστρέφεται κόσμο ο οποίο είναι από την χώρα που αγαπά τη γλώσσα και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά :