Ξενοδοχεία Αθήνα

Ξενοδοχεία Αθήνα: Aυξάνεται το ξενοδοχειακό προϊόν της Αθήνας με την προσθήκη του νέου ξενοδοχείου της Brown Hotel, το Lighthouse Athens, που ανοίγει τις πύλες του στην Ομόνοια την Παρασκευή 1η Απριλίου.

Το κτίριο του Lighthouse Athens είναι το αποτέλεσμα της ριζικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου La Mirage, στην Ομόνοια.

Το νέο ξενοδοχείο, διαθέτει 220 δωμάτια και φιλοδοξεί να καταστεί πόλο έλξης για εισερχόμενους και εγχώριους επισκέπτες. Με την άφιξη του Lighthouse Athens, η Brown Hotels φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αναβίωση της αίγλης της Ομόνοιας και την ανάπτυξη της περιοχής και μέσα στο προσεχές διάστημα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μέσα στο 2022, ο ξενοδοχειακός όμιλος θα εγκαινιάσει ακόμα τρία ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα τα: Brown Spices, Domino House και House Sans Rival, ενώ αναμένεται να εγκαινιαστούν και τα πρώτα resorts της αλυσίδας στην Κόρινθο, Χαλκίδα, Ερέτρια, Κέρκυρα και Χανιά.

Το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 40 ξενοδοχεία και resorts, τα όποια βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και της ανάπτυξης.