Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική Ρεπορτάζ Πόλης Ξενοδοχείο Elektra: Το στολίδι της Καλαμάτας

Ξενοδοχείο Elektra: Το στολίδι της Καλαμάτας

126
Elektra Hotel & Spa

Καλαμάτα: Τα καθημερινά νέα από τον κορονοϊό δείχνουν πως ευτυχώς η Ελλάδα έχει μία πολύ αισιόδοξη πορεία και σύμφωνα με τα όσα αφήνουν να εννοηθούν οι ιθύνοντες σταδιακά θα επανέλθουμε σε ένα είδος κανονικότητας (ξεχάστε βέβαια αυτά που ξέρατε).

Από τα πρώτα πράγματα που θα θέλαμε να κάνουμε είναι να φύγουμε κάπου και να απολαύσουμε τη θάλασσα και τον κόσμο. Και τα μέρη που σκεφτήκαμε είναι φυσικά η Καλαμάτα μιας και είναι η πόλη που είναι κυριολεκτικά sold out το καλοκαίρι και όχι μόνο. Γιατί έχουμε ξαναπάει και αγαπάμε!

Και κάθε φορά που πηγαίνουμε ένα είναι το μέρος που λατρεύουμε. Το Elektra Hotel & Spa που βρίσκεται στην είσοδο της Καλαμάτας μπροστά στην παραλιακή ζώνη της πόλης.

Elektra Hotel & Spa

Βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ψαρών & Μπουμπουλίνας, πολύ κοντά στο νεοκλασικό κτίριο του Λιμεναρχείου Καλαμάτας αλλά και στο λιμάνι της πόλης, μόλις 10 λεπτά από το ιστορικό κι εμπορικό κέντρο της πόλης.Elektra Hotel & Spa

Συνδυάζοντας την πολυτέλεια και τις σύγχρονες ανέσεις με το άψογο σέρβις και τη φιλική εξυπηρέτηση, αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης, προσφέροντας στους επισκέπτες του ιδανικό περιβάλλον που εξασφαλίζει πολυτέλεια στη διαμονή και διακριτικότητα στην εξυπηρέτηση, καθώς και διαμονή υψηλού επιπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (12μηνη λειτουργία).

Αυτό που λατρεύουμε στο Elektra Hotel & Spa είναι το «Puerto cafe restaurant» που βρίσκεται στην οροφή του ξενοδοχείου και διαθέτει μία μαγευτική θέα στο λιμάνι. Tο Puerto αποτελεί ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μοναδικά cocktails και τις μεσογειακές γεύσεις της κουζίνας, ενώ διασκεδάζετε με τις μουσικές επιλογές των Djs στο μπαρ.

To ειδυλλιακό σκηνικό συμπληρώνει η πισίνα η οποία είναι ανοικτή για το κοινό από τις 11 το μεσημέρι μέχρι και τις 18 το απόγευμα. To «Terrazza» αποτελεί hot spot για την Καλαμάτα αφού συνδυάζει τη θέα και την υψηλή ποιότητα παροχών χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί κάποιος εκτός πόλης.

Elektra Hotel & Spa

Φυσικά όποιος βρεθεί σε αυτό το στολίδι της Καλαμάτας δεν πρέπει να ξεχάσει τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει το Elektra Hotel & Spa, όπως η σάουνα και το χαμάμ. Επίσης το ξενοδοχείο παρέχει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, υδρομασάζ, εξοπλισμένο κομμωτήριο, θεραπείες προσώπου και σώματος και αισθητική προσώπου.

Εμείς μετά λοιπόν την καραντίνα θα κάνουμε μία εξόρμηση στην Καλαμάτα και στο υπέροχο Elektra Hotel & Spa που το λατρεύουμε και το προτιμούμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.