Ακρόπολη

Η ταινία Ξεπαρθενών έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, αφού δείχνει στην ουσία ένα γκέι ζευγάρι να κάνει σεξ ελάχιστα μέτρα από το ναό του Παρθενώνα στον βράχο στην Ακρόπολη.

Η ταινία κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο και δείχνει μία παρέα ανθρώπων που μετά την πεζοπορία έχει αράξει και συζητούν για τις αναμνήσεις τους. Μία από τις αναμνήσεις τους ήταν και το σεξ που είχε κάνει ένα γκέι ζευγάρι παλιότερα κοντά στο ναό του Παρθενώνα, λέγοντας πως απορούν ακόμα και οι ίδιοι με το θάρρος τους τότε.

Και μέχρι εδώ άντε μπορούμε να πούμε ότι είναι σχετικά νορμάλ τα πράγματα. Στη συνέχεια όμως αυτή η παρέα των ανθρώπων φαίνεται να ανεβαίνει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Γιατί όπως αναφέρουν και οι ίδιοι το ίδιο το γεγονός, δηλαδή της ερωτικής πράξης στον Παρθενώνα δεν αρκεί να είναι μόνο μία ανάμνηση, αλλά πρέπει να γίνει και παρόν, αλλά και μέλλον.

Στην ταινία λοιπόν μικρού μήκους φαίνονται ανάμεσα στα Μάρμαρα του Παρθενώνα ένα γκέι ζευγάρι να κάνει σεξ, ενώ η υπόλοιπη ομάδα με τα σώματά της, τους καλύπτει από το να γίνουν αντιληπτοί από τους τουρίστες και τους αρχαιοφύλακες.

Αυτό που σοκάρει τουλάχιστον εμάς στο citynow.gr δεν είναι σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι δύο άντρες κάνουν έρωτα. Αλλά το γεγονός ότι αυτό γίνεται σε απόσταση αναπνοής από τον Παρθενώνα, αυτό μας προκάλεσε μία αρκετά περίεργη αίσθηση. Δεν μας άρεσε αυτή η αισθητική σε καμία περίπτωση.

Το citynow.gr βρήκε την ταινία, αλλά και το επίμαχο απόσπασμα από την ταινία Ξεπαρθενών και σας το παρουσιάζει:

Για να δει κάποιος όλη την ταινία θα πρέπει να πατήσει εδώ

Η ταινία πάντως έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο twitter, ενώ ήδη το υπουργείο Πολιτισμού προανήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν.