Ξιφολόγχη

Η Ξιφολόγχη αποτελεί μια ιδέα που σφυρηλατήθηκε μέσα στις φλόγες του κορονοπολέμου κάπου αρχές Απρίλη και λειτουργεί ως όπλο κατανόησης του μάταιου τούτου κόσμου, που κακά τα ψέματα έχει γίνει ακατανόητος. Με γλώσσα καυστική (και όχι καυτερή!), με λόγο αμείλικτο και αδυσώπητο, καθώς και με άποψη κόλαφο – πλην τίμια και ειλικρινή, θα περιγράφει τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας ή αλλιώς τις Αποκαλυπτικές σχεδόν στιγμές που ζούμε σαν κοινωνία και σαν πλανήτης.

‘Εχω απόψε ραντεβού εξακολουθούν και τραγουδάνε διάφοροι-ες, που παρά τις ολοένα και αυξανόμενες απαγορεύσεις ονειρεύονται τον έρωτα στα χρόνια του κορονοιού! Είναι άραγε τόσο ρομαντικά τα κίνητρά τους όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε, ώστε να γίνουν και ταινία μετά από χρόνια, ή απλά δεν μπορούν να τιθασεύσουν τις ασυγκράτητες ερωτικές ορμές τους οι εν λόγω Γκουσγκούνηδες και Γκουσγκούνες…;

Φωτιά έχουν πάρει αυτές τις μέρες πολλές εφαρμογές γνωριμιών από επίδοξους εραστές που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκτονώσουν τα ακόρεστα ερωτικά τους ένστικτα (τα κτήνη!). Φήμες φτάνουν στα αυτιά της Ξιφολόγχης πως Instagram και Facebook έχουν μετατραπεί και αυτές σε εφαρμογές πορνείας (θα μας κάψει ο Θεός), καθότι κοπάδι από στιλάτες και μη, ‘d*ck pics’, παρελαύνει στα inbox ανυποψίαστων χρηστών (τα Σόδομα και τα Γόμορρα κοινώς). Πλήθος διαμαρτυριών έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα σκανδαλώδη αυτά θεάματα, καθώς σοκάρουν την ηθική της σύγχρονής μας κοινωνίας… Αλλά δε λείπουν και αυτοί-ές που αποφάσισαν να ασχοληθούν με νέα χόμπι, όπως την συλλογή τέτοιων φωτογραφιών ή ακόμα να προχωρήσουν στον εκτεταμένο (επιστημονικό ή μη) σχολιασμό τους, εν είδει εκθέματος μοντέρνας τέχνης (τέτοια η στοχοπροσήλωση που οι βολβοί των ματιών κοντεύουν να εκτοξευτούν).

‘Οσα όμως εμπόδια και να μπαίνουν στην σωματική επαφή των ανθρώπων, τα ασίγαστα ερωτικά πάθη τους θα βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους να εκπληρώνονται. Πιο συγκεκριμένα, παρατηρείται έξαρση φαινομένων όπως: κατειλημμένες τηλεφωνικές γραμμές για ώρες λόγω phone s3x, δάχτυλα να δουλεύουν ακατάπαυστα, με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, κάνοντας υπερωρίες στο s3xting, ενώ οι πιο ηλεκτρονικά εξελιγμένοι έχουν εξοπλισθεί με τελευταίας τεχνολογίας κάμερες και μικρόφωνα για καλύτερη επίδοση στο cyber s3x (τα ύστερα του κόσμου).

Από την άλλη, οι ακόλαστοι που σιγοκαίγονται από ερωτική ηδονή και εάν δεν συνουσιαστούν για μια εβδομάδα υποφέρουν από ημικρανίες και από διάφορες άλλες παθήσεις (ή δεν μπορούν δίχως λένε οι ξετσίπωτοι), βρίσκουν τρόπους να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια και να συνευρεθούν. Όταν μάλιστα καταφέρουν να συναντηθούν με το αντικείμενο του πόθου τους, παρακολουθούν έντρομοι την ώρα προκειμένου να τρέξουν γρήγορα σπίτια τους πριν τις 9, ώστε να μην μεταμορφωθούν σε υπερχρεωμένες κολοκύθες. Προβλέπω κιλότες και σουτιέν, στον αέρα, χαρτοπόλεμος, από τον πανικό! Ουκ ολίγοι είναι αυτοί, οι οποίοι αναγκαστικά ξεμένουν στις ερωτικές φωλιές των άγνωστων συντρόφων τους μέχρι το επόμενο πρωί, όπου τα συμπεράσματα της βραχείας αυτής διανυκτέρευσης διαφαίνονται στα πρόσωπά των…(λυπάμαι).

Άραγε η αγορά προφυλακτικού μετά τις 9 συμπεριλαμβάνεται στην έκτακτη έξοδο για λόγους υγείας?

Από την άλλη, οι ελπίδες πολλών ναυαγούν καθώς οι δείκτες του ρολογιού πλησιάζουν 9μμ, όπου λόγω της απαγόρευσης κάποια ραντεβού αναβάλλονται, με αποτέλεσμα πολλές μοναχικές υπάρξεις να μένουν και να σιγοτραγουδούν για ακόμα μια βραδιά το «νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου…».

Βέβαια, δεν λείπουν και αυτοί που έχουν στήσει ραντάρ στην γειτονιά (μέσω των διάφορων εφαρμογών) και με το που πέσει η νύχτα στο Παλέρμο, ξεμυτίζουν από τα σπίτια τους με μαύρα γυαλιά και καμπαρντίνες, χτυπώντας συνθηματικά τις πόρτες των ερωτικά αχόρταγων γειτόνων τους (ντρέπομαι!).

Ξιφολόγχη: Τέλος, υπάρχουν αυτοί, οι οποίοι έχοντας πάντα και πιστά ενημερωθεί για το νέο ρεκόρ θανάτων της χώρας, τρώγοντας με αγωνία τα νύχια τους μη τυχόν και είναι αυτοί ο συν ένας στη λίστα των επόμενων κρουσμάτων, ουρλιάζουν από τρόμο μόλις κάποιος τους πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη από δύο μέτρα, καταδίδουν με μανία όσους δεν φορούν μάσκα, γδέρνουν τις σάρκες τους με τα αντισηπτικά και κατηγορούν λυσσαλέα αυτούς τους ψεκασμένους συνωμοσιολόγους. Αυτοί λοιπόν είτε θα καταφύγουν στο «σώμα μου, απόψε, πάλι νίκησες..», είτε στην διασκευή της αγαπημένης Σοφίας Κουρτίδου «Μονάχα Χαρδαλιά, Νικόλα Χαρδαλιά, τον βλέπεις και μετά, ανάβεις και τσιγάρο»…!!!