Χριστουγεννιάτικες αγορές

Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη καταφέρνουν κάθε χρόνο να συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου, ο οποίος θέλει να ψωνίσει και να απολαύσει τις γιορτές ανάμεσα σε στολίδια και παιχνίδια τα οποία φέρνουν χαρά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε πολλά μέρη της Ευρώπης έχουν ήδη στηθεί οι μεγάλες αγορές οι οποίες περιμένουν τον κόσμο να ψωνίσει διάφορα παραδοσιακά γλυκά, παιχνίδια και στολίδια τα οποία θυμίζουν το μέρος που έχουν επισκεφτεί ενώ δεν είναι λίγες οι χορωδίες που τραγουδούν τα κάλαντα για να διασκεδάσουν τον κόσμο.

Βέβαια, όσο ωραίο και αν διαβάζεται ή ακούγεται το γεγονός πως οι χριστουγεννιάτικες αγορές είναι ότι καλύτερο για να περάσεις τις ημέρες των γιορτών σε αυτές, υπάρχουν και κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή και να μην ξεχνάς!

Ας δούμε τα tips! 

#1. Σε πολλές χώρες δε μιλούν αγγλικά, επομένως θα είναι δύσκολο να συνενοηθείς με τους πλανόδιους και να κάνεις κάποιο παζάρι! Κατέβασε μια εφαρμογή στην οποία θα μπορείς να πληκτρολογήσεις λέξεις και να τις δείχνεις!

#2. Να ενημερώνεσαι για το πρόγραμμα που λειτουργούν οι αγορές!

#3. Οι περισσότερες πόλεις έχουν πολλές αγορές που ντύνονται στα γιορτινά και πρέπει να ξέρεις το πρόγραμμα για να μπορείς να μεταβείς σε αυτές.

#4. Σε κάποιες χώρες, το νερό είναι πολύ ακριβό! Επομένως πάρε μαζί σου ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι για να το γεμίζεις στις εγκαταστάσεις που βάζουν στις αγορές.

#5.Πάρε μαζί σου μια πάνινη τσάντα για να βάλεις μέσα ότι αγοράσεις! Συνήθως δε δίνουν σακούλες!

#6.Να μην αγοράζεις αμέσως γιατί σε κάθε πάγκο μπορείς να βρεις το ίδιο ακριβώς αντικείμενο σε καλύτερη τιμή.

#7. Αγόρασε ένα εισιτήριο της “ημέρας’ γιατί πολλές αγορές είναι μακριά ή μια από την άλλη και αν θέλεις να τις επισκεφετείς την ίδια μέρα, θα γλιτώσεις χρήματα!

Τσέκαρε και αυτά : 

BTS : Ο RM κυκλοφορεί το πρώτο του solo album

Κίνα : Η στιγμή που σέρνουν άνδρα για να μπει σε καραντίνα