Ξυπόλητοι στο Πάρκο

Μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραστάσεις “Ξυπόλητοι στο Πάρκο” ανοίγει ξανά αυλαία μέσω από το online streaming και την Happy Production που το παρουσιάσει σε τηλεσκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ.

Η sold out παράσταση ανέβηκε στα τέλη Οκτωβρίου αλλά μετά από λίγες ημέρες παρά τη μεγάλη της επιτυχία κατέβηκε λόγω της αναστολής λειτουργίας των θεάτρων λόγω της πανδημίας.

Ο θεατής έχει τη δυνατότητα μέσω του online streaming να παρακολουθήσει μία μοναδική παράσταση του μάστερ της κωμωδίας Νηλ Σάιμον που θεωρείται μία από τις πιο διάσημες και ανατρεπτικές ρομαντικές κομεντί όλων των εποχών.

Στο ρόλο του Πωλ είναι ο Αργύρης Αγγέλου ο οποίος υποδύεται έναν συντηρητικό δικηγόρο ο οποίος παντρεύεται την Κόρι που την υποδύεται η Βασιλική Τρουφάκου.

Οι διαφορετικές νοοτροπίες όμως φέρνουν στη ζωή τους μεγάλη αναταραχή μέσα από απίστευτες και ανατρεπτικές κωμικές καταστάσεις.

Η παράσταση Ξυπόλητοι στο Πάρκο είναι διαθέσιμη την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου από τις 20:00 έως τις 00:00 και το Σάββατο 9 του μήνα τις ίδιες ώρες. Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου η παράσταση είναι διαθέσιμη από τις 18:00 έως τις 00:00.