ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022: Από τα ζώδια 2022, εκείνο του Υδροχόου για το πρώτο δεκαήμερο θα έχει σημαντικές προοπτικές σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα από την αρχή κιόλας της χρονιάς.

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου θα δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας ζητήματα, ενώ και η ψυχολογία σας θα αλλάξει ριζικά σε σημείο που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα του παρελθόντος.

Σημαντικές συμφωνίες έρχονται, με ταξίδια και ακόμα και επανασυνδέσεις έρχονται το 2022, αφού η διάθεσή σας είναι στα ύψη. Νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και είναι κάτι σαν λύτρωση. Θα μπορέσετε να κάνετε μία νέα αρχή και να πάρετε ανάσα από όλα όσα σας βασάνιζαν τα τελευταία χρόνια.

Μόνο μελανό σημείο είναι ο Νοέμβριος του 2022 όπου θα υπάρχουν σοβαρές εντάσεις στη δουλειά με συναδέλφους, αλλά όχι κάτι μη διαχείρισιμο.

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022 του δευτέρου δεκαημέρου που εσείς θα πιεστείτε σοβαρά αυτή τη χρονιά. Από τις 13 Φεβρουρίου θα μπορέσετε να πάρετε μία ανάσα από τα οικονομικά προβλήματα και μία ανάσα. Οι σχέσεις σας, τα επαγγελματικά σας και η οικογένεια σας είναι οι τρεις τομείς που θα χρειαστούν προσοχή.

Ο Ουρανός και ο Κρόνος θα σας πιέζουν σοβαρά σε αυτούς τους τομείς με σοβαρές πιέσεις και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Δυσκολεύει ειδικά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και από Σεπτέμβριο ξανά.

Από τον Μάρτιο όμως είναι ένα καλύτερο διάστημα. Θα πρέπει να προσέχετε γιατί υπάρχουν εντάσεις και μία τάση για χωρισμό. Από τον Οκτώβριο θα μπείτε σε μία φάση έντονου ερωτισμού και πάθους, αλλά συγχρόνως αυτή η σχέση θα έχει σοβαρές εντάσεις. Μπορεί δηλαδή να δημιουργηθεί μία άκρως παθιασμένη σχέση αλλά συγχρόνως θα σας βγάζει εκτός εαυτού αυτή η σχέση.

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022 του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένει μία τεράστια οικονομική ανάσα από τη νέα χρονιά. Μπορείτε να κάνετε σοβαρές επενδύσεις και ακόμα και να ασχοληθείτε με προσοχή φυσικά με τυχερά παιχνίδια. Τεράστια οικονομική ανάπτυξη προβλέπεται.

Το 2022 θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως από τον Μάρτιο έως και τον Σεπτέμβριο ο Κρόνος μπαίνει στο δικό σας δεκαήμερο κι εκεί θα νιώσετε πιέσεις. Κυρίως θα νιώθετε μία κούραση με όλα όσα πρέπει να κάνετε αλλά θα είναι για καλό έτσι ώστε μετά τον Σεπτέμβριο να εκτοξευτείτε και να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Ο Πλούτωνας σας επηρεάζει θετικά αυτή τη χρονιά αφού θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε καταστάσεις σε σχέσεις σας από το μακρινό παρελθόν και οι οποίες δεν σας άφηναν να ηρεμήσετε.

Στις 16 Μαΐου με την έκλειψη θα δείτε πως θα νιώσετε πιέσεις στον οικογενειακό τομέα και το σπίτι, αλλά παρά τις δυσκολίες θα στρώσει η κατάσταση προς το συμφέρον σας.