Υδροχόος 2023

Υδροχόος 2023: Είστε από τα ζώδια που το νέο έτος σίγουρα θα νιώσετε να φεύγει ένα βάρος από πάνω σας αλλά αμέσως μετά έρχεται άλλο ένα.

Ο Υδροχόος 2023 θα έχουν ένα λόγο να χαίρονται με την έξοδο του Κρόνου από το ζώδιο σας. Θα επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας αυτή τη νέα χρονιά. Με την έλευση του Κρόνου στους Ιχθείς αυτό σημαίνει ότι τα οικονομικά σας θα είναι σημαντικά για εσάς και η διάθεσή σας για να νιώσετε ασφάλεια.

Θα βρείτε την ευκαιρία να αποταμιεύσετε χρήματα και να κάνετε επενδύσεις, οι οποίες στη συνέχεια θα σας επιφέρουν χρήματα. Ο Κρόνος στους Ιχθείς δεν θα σας στερήσει το χρήμα, αλλά θα σας λογικεύσει να μαζευτείτε και να οργανωθείτε.

Θα έχετε επίσης μία βοήθεια με την άφιξη του Δία στον Ταύρο. Τους πρώτους μήνες βέβαια του έτους θα μπορέσετε να γεφυρώσετε το χάσμα με άτομα δικά σας ή για παράδειγμα με τα αδέλφια σας, ενώ θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με την απόκτηση γνώσης. Από τον Μάιο όμως και μετά ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο και τότε θα θελήσετε να ασχοληθείτε με το σπίτι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Υδροχόος 2023 θα ασχοληθεί έντονα με την ακίνητη περιουσία του και σε αυτή τη φάση ίσως να μετακομίσετε, ή να αγοράσετε σπίτι και να φτιάξετε το σπίτι σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ωραία πράγματα με τα σπίτια σας και να νιώθετε ασφάλεια.

Ο Πλούτωνας μέσα στο νέο έτος μπαίνει στο ζώδιο σας αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αγχώνει τόσο πολύ! Αυτός ο πλανητης θα σας φέρει αλλαγές στη ζωή σας, αλλά θα πρέπει να συμμετέχετε και εσείς σε αυτές. Μπορεί αυτός ο πλανήτης να φέρνει κρίσεις στη ζωή μας αλλά αυτές οι κρίσεις είναι πάντα για καλό στην περίπτωσή σας.

Από τον Μάρτιο του 2023 ο Υδροχόος 2023 θα καταφέρει να δει τα τρωτά του σημεία και να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές και τις διορθώσεις. Το καλοκαίρι θα γεμίσει με τον έρωτα, αφού η Αφροδίτη θα είναι απέναντί σας για πέντε μήνες και θα σας επηρεάσει. Να ξέρετε ότι το καλύτερο κομμάτι της χρονιάς θα είναι το καλοκαίρι.

Τσέκαρε κι αυτό:

Δέσποινα Βανδή : Το νέο της τραγούδι

Σασμός : Το spoiler του Αμούτζα