Υδροχόος Αύγουστος

Υδροχόος Αύγουστος: Από τα ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει αυτό το μήνα και παρά το γεγονός ότι δεν θα σας αρέσει εν συνεχεία θα αλλάξετ γνώμη.

 

Ο Υδροχόος Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει τη χαρά να ζήσει ξέγνοιαστες στιγμές, αφού θα έχει την ευκαθιρία να διασκεδάσει και να κάνει πράγματα που θα τον ικανοποιήσουν ψυχικά και σωματικά. Νέες εξελίξεις έρχονται και στα ερωτικά σας με νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται ακόμα και η δημιουργία μίας νέας σχέσης.

Νέες ευκαιρίες έρχονται και στα επαγγελματικά σας, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε θυσίες πριν από το καλό που θα έρθει! Ωστόσο, να θυμάστε ότι τα άστρα σας ευνοούν σημαντικά για να προοδεύσετε στα εργασιακά σας και να ξεκινήσετε κάτι νέος.

Ευχάριστα νέα έρχονται και στα οικονομικά σας!

Ο Υδροχόος Αύγουστος του δεύτερου δεκαημέρου αναμένεται να βιώσει ένα πολύ διαφορετικό κλίμα με σοβαρές αλλαγές και τεράστιες ανατροπές. Η σταθερότητα που ξέρατε μέχρι τώρα μπορείτε να την ξεχάσετε και επίσημα, αφού ένα ξαφνικό γεγονός είτε που αφορά το σπίτι, την οικογένειά σας ή την προσωπική σας ζωή.

Όλες αυτές οι ανατροπές θα σας προκαλέσουν μία σοβαρή ψυχολογική και συναισθηματική ένταση και αναστάτωση, αφού νιώθετε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε πια τη ζωή σας. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε να μην έρθετε σε κόντρα με αγαπημένα σας πρόσωπα ή με συνεργάτες στη δουλειά σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αντιληφθείτε πως οι ανάγκες σας πια έχουν αλλάξει για πάντα.

Ο Υδροχόος Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου θα βιώσει σοβαρές πιέσεις και κρίσιμες αποφάσεις που θα αλλάξουν το μέλλον σας. Πρέπει να δυστυχώς να αναλάβετε ακόμα περισσότερες ευθύνες με σκοπό να αλλάξετε τα πράγματα στη ζωή σας.

Φυσικά σε αυτό το κλίμα δεν θα λείψουν και οι μεγάλες εντάσεις που επικεντρώνονται κυρίως στους τομείς της οικογένειας, του σπιτιού και της εργασίας. Προσοχή θα χρειαστεί και η ψυχική και η σωματική σας υγεία, αφού είστε εξουθενωμένοι πια από όλα συμβαίνουν.

Θα έχετε και ευκαιρίες και οικονομικές που αυτές ευτυχώς θα σας φτιάξουν λίγο τη διάθεση.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ψέμματα : Πώς να καταλάβεις ότι δε λέει αλήθεια