Υδροχόος Ιούλιος

Υδροχόος Ιούλιος: Ένα από τα ζώδια που μέσα στο μήνα θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολλές ανατροπές, αλλά φυσικά δεν θα λείψουν και τα ευχάριστα γεγονότα.

 

Ο Υδροχόος Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου θα έρθει αντιμέτωπος με πολλές αλλαγές στο σπίτι και στην οικογένειά σας, αλλά αυτές μπορεί και να μην σας αρέσουν χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το τέλος αυτής της περιπέτειας δεν θα είναι καλό.

Οι κοινωνικές σας επαφές και οι νέες γνωριμίες εκτοξεύονται με αποτέλεσμα εσείς να περνάτε όμορφα και να διασκεδάζετε, ενώ πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε κάποιες από αυτές τις γνωριμίες για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Να ξέρετε πως τώρα θα έχετε εύνοια σε νέα επαγγελματικά σχέδια ή εάν θέλετε να αποκτήσετε για παράδειγμα ένα νέο αυτοκίνητο.

Ο Υδροχόος Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει να αντιμετωπίσει αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, αφού εκεί που νιώθετε πως κατακτάτε τα πάντα, εκεί θα νιώθετε πως χάνετε το σύμπαν.

Οικονομικά είστε προστατευμένοι γενικά και δεν θα έχετε απώλειες, αλλά το αντίθετα μπορεί να έρθυν κέρδη και έσοδα από κάπου απίθανα. Το φλερτ δεν θα λείψει και αυτό το μήνα, αλλά εσείς θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι στα πρόσωπα που θα έρθουν και θα σας ζητήσουν κάτι.

Ο Υδροχόος Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα ασχοληθεί αναγκαστικά με ζητήματα που θα προκύψουν με το σπίτι σας ή με μέλη της οικογένειάς σας που θα χρειαστούν τη βοήθειά σας. Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο που έχετε καιρό μέσα στο μυαλό σας είναι η εποχή να βγεί προς τα έξω και να αρχίσετε να το υλοποιείται.

Ερωτικά θα έχετε ένα έντονο διάστημα με πολλές προτάσεις να πέφτουν στο τραπέζι σας, αλλά αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί υπάρχουν και εκείνοι που μόνο υπόσχονται. Οι δεσμευμένοι να θυμάστε πως εάν δεν υποχωρήσετε σύντομα με το ταίρι σας, τότε θα είστε μόνοι σας σε λίγο καιρό.

Τσέκαρε κι αυτό:

Βρισηίδα Ανδριώτου : Οι φωτογραφίες με τον Μαρτίκα