Υδροχόος Μάιος

Υδροχόος Μάιος: Ένα από τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο μήνα, αλλά συγχρόνως και αναγεννησιακό είστε εσείς μιας και θα έρθουν πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε εκκρεμότητα.

Αυτά τα γεγονότα που έχουν έρθει στην επιφάνεια από τον Απρίλιο επανέρχονται τώρα και ζητούν από εσάς να τα λύσετε άμεσα και χωρίς περιστροφές. Επίσης θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε έχετε να κάνει με τις επικοινωνίες και τις συναναστροφές με άλλα άτομα, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.

Οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν ούτε και στις προσωπικές σας επαφές και θα πρέπει να προσέχετε να μην ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Την ίδια ώρα θα αναζωογονηθούν όλες οι σχέσεις σας οι κοινωνικές, αφού θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους και να μεγαλώσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Ο Υδροχόος Μάιος απο τα μισά του μήνα και μετά θα έχουν έναν δύσκολο μήνα μιας και οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις θα μεγεθυνθούν. Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες σε αυτούς τους τομείς το σκηνικό προς το τέλος του μήνα αλλάζει και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία νέα αρχή είτε επαγγελματική είτε ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο.

Αυτό που πρέπει να κρατήσετε σαν ενδεχόμενο είναι πως δεν αποκλείεται μέσα στο μήνα ίσως ένα πρόσωπο της συναισθηματικής σας ζωής να επιστρέψει ή ένα φλερτ που είχε παγώσει για κάποιον λόγο τώρα να ξαναβρεί το δρόμο του

Μετά τις 20 Μαΐου η ερωτική σας διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο και σίγουρα θα αποφασίσετε να μπείτε σε περιπέτειες και τότε θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί.

Τσέκαρε κι αυτό:

Αιγόκερως Μάιος: Οι προβλέψεις για τον Μάιο 2022