Υδροχόος Οκτώβριος

Υδροχόος Οκτώβριος: Είστε από τα ζώδια που θα βιώσουν αρκετά γεγονότα και θα σας σημαδέψει σοβαρά αυτός ο μήνας.

 

Ο Υδροχόος Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να βιώσει σημαντικές αλλαγές και κάποιες από αυτές θα έρθουν ως αποτέλεσμα των πολλών επαφών που θα έχετε και μάλιστα κάποιες από αυτές θα είναι ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Οι στιγμές μέσα στο μήνα που θα περάσετε θα έχουν ευχάριστη νότα, αλλά σε αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε την υπερβολή σε οποιοδήποτε τομέα. Δεν θα λείψουν οι ευχάριστες ειδήσεις μέσα στο μήνα και μάλιστα κάποιες από αυτές θα αφορουν τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά.

Δεν αποκλείονται βέβαια και να υπάρξουν και συμφωνίες επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί αρχικά να σας ξεβολέψει, αλλά στη συνέχεια θα θριαμβεύσετε στον τομέα.

Ο Υδροχόος Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να βιώσει ευχάριστες στιγμές με τις κοινωνικές σας συναναστροφές, αλλά μετά τα μισά του μήνα θα έρθουν πιο δύσκολες στιγμές και ίσως αυτό να σας δραματοποιήσει λίγο τη διάθεση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πολλά γεγονότα ή ειδήσεις που θα έρθουν μετά τις 15 του μήνα θα σας στεναχωρήσουν αρκετά αλλά θα πρέπει να βρείτε εσωτερικά τη δύναμη να αντιμετωπίσετε μία δύσκολη κατάσταση. Οικονομικά θα έχετε την ευκαιρία να μαζέψετε χρήματα ή μία νέα πηγή εσόδων μπορεί να έρθει σε σας και να σας γεμίσει με χαρά.

Ο Υδροχόος Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου αναμένεται να έχει μπροστά του έναν μήνα γεμάτο αλλοπρόσαλλα γεγονότα. Από τη μία ευχάριστες στιγμές και ξαφνικά αναποδιές που θα σας βγάζουν εκτός προγράμματος και θα σας χαλούν τη διάθεση.

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν άνθρωπο στη ζωή σας, αλλά να ξέρετε ότι αυτός ο άνθρωπος είτε μπορεί να σας κάνει πολύ ευτυχισμένο είτε τρομερά δυστυχισμένο. Θα πρέπει να προσέχετε πολύ τις λεπτομέρειες με αυτό τον άνθρωπο και να μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του.

Μία σημαντική συμφωνία στα εργασιακά σας είναι πολύ πιθανό να έρθει και αυτό αναμένεται άμεσα να σας αναβαθμίσει και οικονομικά.

Τσέκαρε κι αυτό:

Τεκίλα : Η super premium Tequila Mijenta