Υιοθεσία Σκύλων: Η Προέδρος Κυβέλη Λάσκαρι και το Δ.Σ του ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Κηφισιάς «Α.Γ.Α.Π.Η», οργανώνουν υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και τη συνεργασία της Αστικής Πανίδας, Γιορτή Υιοθεσίας Σκύλων στο Ζάππειο (Γιακαράντες), το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:30, με την υποστήριξη γνωστών καλλιτεχνών και σχεδιαστών μόδας.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τις φιλοζωικές ευαισθησίες για την καλύτερη ποιότητα ζωής των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας.

ad

Οι σκύλοι οδηγοί Τυφλών του Κέντρου Σκύλων Οδηγών Ελλάδος, της Ζωής Γερουλάνου, θα συνοδεύσουν στην πασαρέλα τα μοντέλα με τις δημιουργίες των σχεδιαστών των οίκων Vassilis Emmanouel Zoulias, Δημήτρης Στρέπκος (Celebrity Skin), Μαρί Γυπαράκη Art Myconian Stories, Μαρία Τάγκαλου, Αθηνά Τρανούλη, Daphne Valente και Ειρήνη Γεράσοβιτς.

Επίσης, θα συμμετάσχει και ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, Πρέσβης του Οράματος του Σωματείου μας καθώς και η Art σχεδιάστρια, Κατερίνα Σταυρίδη.

Την εκδήλωση για την υιοθεσία σκύλων θα παρουσιάσουν η Αννίτα Ναθαναήλ και ο Κώστας Σόμμερ ενώ την μουσική επιμέλεια θα έχει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Τα “αδεσποτάκια” προς υιοθεσία θα είναι κοντά μας και θα συμμετέχουν στο catwalk με τους επωνύμους, ελπίζοντας ότι μπορεί να βρουν ένα καλό σπιτικό και να γίνουν μέλη μιας οικογένειας.

Για τους παρευρισκόμενους, στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο χώρο θα βρίσκεται Ιατρικό Προσωπικό για παροχή Α’ βοηθειών, σε περίπτωση ανάγκης, Κτηνίατρος και Εκπαιδευτής για τα ζώα.

Ο χώρος θα φυλάσσεται από Ιδιωτική Εταιρία Φύλαξης, την Ελληνική Αστυνομία και την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων.

Τσέκαρε κι αυτό:

Σχέσεις: Τα σημάδια ότι δεν θα κρατήσει