Your Face Sounds Familiar

Ο κορονοϊός έχει ήδη φέρει τούμπα τα πάντα στην ελληνική τηλεόραση και συνεχίζει και το κάνει, αφού και το show του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar τελειώνει άδοξα.

Η είδηση έγινε γνωστή από την παρουσιάστρια του show, Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μέσω Instagram έγραψε ότι πραγματοποιήθηκε το τελευταίο γύρισμα και μάλιστα αυτή τη φορά δεν υπήρχε καν κοινό στο τηλεοπτικό πλατό.

Στην ανάρτησή της η Μαρία Μπεκατώρου έγραφε πως δεν ξέρει κανείς πότε θα ξανασυναντηθούν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar.

Αυτό σημαίνει ότι το αποψινό show θα είναι και το τελευταίο και ουδείς γνωρίζει εάν θα επανελθει στην τηλεόραση για αυτή την τηλεοπτική σεζόν τουλάχιστον.

View this post on Instagram

Τελευταίο γύρισμα λοιπόν,μέχρι νεοτέρας …Ποιος θα μας το’λεγε.Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις.Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια,χωρίς κοινό,χωρίς το πολύτιμο κοινό.Πιστεύω πως τα καταφέραμε.Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας,γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας,γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς.Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar,ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια,ότι ήδη μου λείπει πολύ.Μου λείπουν όλα πολύ….Οι συνεργάτες,οι πρόβες,τα τραγούδια μας,το κέφι μας,η ασταμάτητη χαρά μας…Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά Your Face Sounds Familiar κι εγώ να τρελλαινομαι.Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα.Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι!Εις το επανιδείν…Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Ξέρετε εσείς… @stefanoudakisdesigner @christos_alexandropoulos @elsaprotopsalti @stefanos.vasilakis @tsakirismallas @kessarisofficial

A post shared by @ mariampekatwrou on

Εις το επανιδείν λοιπόν…