Youtube

Το Youtube είναι μια πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορούν πολλοί δημιουργοί περιεχόμενου να βγάλουν ένα αξιοσέβαστο ποσό έτσι ώστε να συμπληρώσουν σημαντικά τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό για να ζήσουν άνετα.

Η Εβελίνα Νικόλιζα ανήκει στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το μέσο για να μπορέσει να δείξει στον κόσμο το περιεχόμενο το οποίο φτιάχνει και παρουσιάζει πολλές φορές διάφορες στιγμές της ζωής της οι οποίες έχουν ενδιαφέρον.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Το λαμπερό κορίτσι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast@Star” και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας πως είναι single και πως είναι πολύ δυσκολο πλέον να έρθει κάποιος να μιλήσει έξω και όλοι επιλέγουν τα social media.

“Είμαι ελεύθερη. Γενικότερα, συζητάμε με τις ελεύθερες φίλες μου ότι θα ήταν ωραίος να έρθει κάποιος να σου μιλήσει έξω. Εκτός από social media. Έξω δεν έχεις καμία ελπίδα να σου μιλήσει κάποιος, αυτό έχει γίνει μια αηδία. Δεν είναι το ίδιο”. 

Αυτό όμως που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η αποκάλυψη που έκανε σχετικά με το Youtube όπου ανέφερε το ποσό που μπορείκάποιος να βγάλει από την πλατφόρμα εφοσον ασχοληθεί σοβαρά και επαγγελματικά!

“Στο εξωτερικό μπορεί ένας youtuber να βγάλει πάρα πολλά λεφτά. Στην Ελλάδα μπορεί να φτάσει και 1.500 με 2.000 ευρώ”.

 

Τσέκαρε και αυτά: