Ύπνος

Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να διαμορφώνουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορούμε να τον απολαμβάνουμε αφού μας ξεκουράζει και κάνει καλό στην υγεία μας. Δεν είναι τυχαίο πως κάθε φορά που δεν αισθανόμαστε καλά, θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια μας και να κοιμηθούμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πρέπει να καταλάβουμε πως ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και χρειάζεται να δημιουργούμε μια σχετική “ποιότητα” για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε ουσιαστικά και πραγματικά. Μην ξεχνάς πως είναι “φάρμακο” και πως πρέπει να του “συμπεριφέρεσαι” σωστά!

Ποια είναι τα δυο λάθη που κάνεις και πρέπει να τα σταματήσεις ΑSAP

#1. Πιέζεις τον εαυτό σου να κοιμηθεί και αυτό δεν είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνεις! Αντί να πιέζεις τον εαυτό σου να πέσει στο κρεβάτι και να μην κοιμηθεί, προτίμησε να κάνεις κάτι που σε χαλαρώνει και η νύστα δε θα αργήσει να έρθει! Είναι προτιμότερο να κοιμηθείς λιγότερο παρά να κοιμηθείς με πίεση!

#2.Πίνεις αλκοόλ νομίζοντας πως θα χαλαρώσεις! Αυτό που λένε “ένα ποτηράκι κρασί πριν τον ύπνο” δεν είναι ισχύει! Καλύτερα να πιεις ένα ποτήρι γάλα ή ένα χαλαρωτικό τσάι παρά να πιεις αλκοόλ!

Τσέκαρε και αυτά: