Ύπνος

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μας είναι ο ύπνος και μέσω αυτού καταφέρνουμε να ξεκουράσουμε το σώμα μας και το μυαλό μας! Αλλά υπάρχει κάτι το οποίο κάνουμε και τον καταστρέφει, με αποτέλεσμα να μην κοιμόμαστε καλά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι διατροφικές μας επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου μας και πολλές μελέτες έχουν δείξει πως όσοι καταναλώνουν λιπαρά κατά τις βραδινές ώρες, όπου ο οργανισμός μας πρέπει να ξεκουράζεται, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά και πρέπει να προσέχουμε.

Τα πικάντικα φαγητά, οι υδατάνθρακες, τα λιπαρά αλλά και οι τροφές που περιέχουν υψηλό ποσοστό ζάχαρης μπορούν να διαταράξουν την καλή ποιότητα του ύπνου σου και να μη σου επιτρέψουν να κοιμηθείς καλά!

Ο ύπνος μας πρέπει να είναι καλός και ήρεμος διότι με αυτόν τον τρόπο ξεκουραζόμαστε ουσιαστικά και μπορεί να χαλαρώσει το σώμα μας και το μυαλό μας.

Δυο με τρεις ώρες προτού κοιμηθούμε θα πρέπει να είναι το τελευταίο γεύμα μας και θα πρέπει να είναι κάτι σχετικά ελαφρύ έτσι ώστε το στομάχι να μπορεί να χωνέψει και να μην μας προκαλεί… αναταράξεις!

Extra tip : Αν δεν μπορείς να κοιμηθείς, βράσε λίγο γάλα και πασπάλισε με λίγο μοσχοκάρυδο!

Τσέκαρε και αυτά :

Ιδέες για μανικιούρ : Τι να κάνεις τα Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Πώς να οργανώσεις το ρεβεγιόν