Ζαχαροπλαστείο Τόλης

Ζαχαροπλαστείο Τόλης: Κάτι καινούριο χτυπάει στην “καρδιά” της Νίκαιας και αυτή τη φορά ο χώρος αυτός μας μεταφέρει κάπου στη Νέα Υόρκη, όπου μπορούμε να απολαύσουμε δεκάδες γεύσεις σε μία.

Το Ζαχαροπλαστείο Τόλης κατάφερε το αδιανόητο, μέσα σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο να συνδυάσει τα πάντα, από τα φρέσκα γλυκά με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, μέχρι brunch, αλλά και εξαιρετικά πιάτα.

Ιδρυτής ήταν ο Αναστάσιος Τόλης, ενώ από το 2008 το Ζαχαροπλαστείο έχει περάσει στην τρίτη γενιά της οικογένειας, τα εγγόνια του Αναστάσιο και Ιωάννη.

 

 

Ο υπέροχος αυτός χώρος που έχει γίνει το must όχι μόνο της Νίκαιας, αλλά και της Αθήνας φέρνει τα πιo gourmet γλυκά, ενώ στο νέο πολυχώρο ο καθένας μπορεί να απολαύσει ένα πλήρες μενού για όλες τις ώρες.

Στο ισόγειο του νέου πολυχώρου στο Ζαχαροπλαστείο Τόλης στη Νίκαια μπορεί ο καθένας να απολαύσει υπέροχα γλυκά, με μοναδικές γεύσεις και μία ιδιαίτερη αρχιτεκτονική στα πιάτα.

 

 

Αλλά δεν υπάρχουν μόνο τα εξαιρετικά γλυκά. Στο Ζαχαροπλαστείο Τόλης μπορείτε να απολαύσετε γευστικά πιάτα, όπως τα αραντσίνι τα οποια ίσως να μην ξέρετε, αλλά εκεί τα ξέρουν. Θα μπορέσετε λοιπόν να απολαύσετε τις γεμιστές ρυζοκροκέττες με τραγανή και ξεροψημένη κρούστα που στο εσωτερικό της κρύβει ένα σπυρωτό, κατακίτρινο ρύζι με καρδιά από τρούφα.

Κι αν κάποιοι νομίζατε πως μπορεί να σας κάνει κάποιος πλάκα ότι μπορείτε σε ένα ζαχαροπλαστείο να βρείτε burger, τότε μία βόλτα θα σας πείσει.

Με όλα τα παραπάνω είστε ακόμα σπίτια σας;