Ζενεβιέβ Μαραζί

H Ζενεβιέβ Μαραζί «άνοιξε» την καρδιά της σε μια τετ α τετ συνάντηση με την Κατερίνα Καινούργιου.

Εξομολογείται ότι οι φοιτητές της τον πρώτο μήνα τη μισούσαν και λέει χαρακτηριστικά πως ήταν η «μαύρη κατάρα» και αποκαλύπτει στην Κατερίνα πως τη συμπαθεί γιατί δεν είναι απολογητική και είναι αυτό που γουστάρει.

Αναφέρει πως η Βίκυ Καγιά της είπε να πάει στο GNTM, απέτυχε παταγωδώς ως coach στην οντισιόν και καταλήγει πως της λείπει η Βίκυ Καγιά απ’ το GNTM, σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι θα φύγει, γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά: “Η Βίκυ ήταν το GNTM”.

Τοποθετείται για την κόντρα Καπουτζίδη – Μουτσινά, λέγοντας ότι “Όταν το ρούχο δεν σε φοράει, δεν σε αφορά η κριτική… Δεν με ενοχλεί η κριτική με χιούμορ και χωρίς κακία…”.

 

Αναφερόμενη στον Τάσο Ξιαρχό και το bullying είπε: “Το λάθος του ήταν ότι το σχόλιο είχε μια δόση κακίας, σε έναν άνθρωπο που δεν γνώριζε” και συνέχισε λέγοντας ότι έχει περάσει φρικτά και έχει κάνει χρόνια ψυχανάλυση γιατί έχει υποστεί bullying με το όνομά της.

Μιλώντας για την οικογένειά της, αναφέρει ότι με τον σύζυγό της αποφεύγουν την έκθεση, γιατί δεν αρέσει καθόλου σε εκείνον, ότι τα παιδιά της δε βλέπουν GNTM, αλλά η κόρη της πηγαίνει στα γυρίσματα.

Για τις γυναικοκτονίες η Ζενεβιέβ Μαραζί είπε: “Έχουμε πει στα παιδιά μας, ότι δεν έχουν δικαίωμα να σηκώσουν χέρι, ότι κι αν συμβεί”.

Για το πρόβλημα υγείας η Ζενεβιέβ Μαραζ είπε : “Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου, φοράω προσθετικά… Έχω γίνει αλλεργική σχεδόν στα πάντα, μου κάνουν ενέσεις κορτιζόνης στα γυρίσματα του GNTM”.

Για το εμβόλιο: “Πιστεύω στην Ιατρική, είμαι υπέρ του εμβολιασμού… Είμαι ορφανή και οι γονείς του Βασίλη είναι πολύ σημαντικοί για εμάς… “.

Τέλος, αναφέρει ότι μετά από 10 χρόνια θα είναι 56 ετών και θέλει απλά να γεράσει.