Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι σοβαρά πολύ τύπισσα και η μικρή της, η Ροζαλία, φαίνεται πως έχει αρχίσει να αποκαλύπτει τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού είναι ένα fahion κορίτσι, που έχει άποψη και τη δική της γνώμη για διάφορα πράγματα.

Οι δυο τους είναι πολύ κοντά και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, να βλέπεις μια μανούλα και την κόρη της να κάνουν πράγματα μαζί και να διασκεδάζουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H Wednsday Addams κατάφερε να τρελάνει τα social media με το χορευτικό της στο πάρτι του σχολείου όπου φοίτησε και ο κόσμος έχει αρχίσει να δημιουργεί τα δικά του βίντεο με τις κινήσεις που δημιούργησε η Jenna Ortega για το ρόλο της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παρέα με την κόρη της, αποφάσισαν να ακολουθήσουν το viral trend και μέσω instagram τις είδαμε να φορούν μαύρα ρούχα και να χορεύουν στους ρύθμούς του τραγουδιού της Lady Gaga “Bloody Mary”.

Τσέκαρε τις :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genevieve Majari (@genevievevv)

Τα στο κορίτσια χόρεψαν, έκαναν τις κινήσεις της αγαπημένης μικρούλας των Addams (πρέπει να τσεκάρεις τη σειρά) και ο κόσμος ενθουσιάστηκε με όσα είδε, με αποτέλεσμα να μη σταματά να σχολίαζει.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Φωταγωγήθηκε το “Σταύρος Νιάρχος”

Άννα Μαρία Βέλλη : Η ομιλία για την κακοποίηση στο TedX