Ζερόμ Καλουτά

O Ζερόμ Καλουτά είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος διαθέτει πολύ ταλέντο, θετική ενέργεια και μας αρέσει πολύ ο τρόπος που μιλά κατά καιρούς για τη ζωή και για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Στηρίζει φουλ το concept της θετικής ενέργειας, καταφέρνει να περάσει πολλά εμπόδια και έχει πολλή αγάπη για όλα όσα κάνει για εκείνον και για τους γύρω του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jerome Kaluta (@jerome_kaluta)

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σε συνεντεύξεις του έχει δηλώσει πως η θετική σκέψη είναι αυτή που πρέπει να υπάρχει στο μυαλό του ανθρώπου και πως οι σκέψεις μας είναι αυτές που μπορούν να μας κάνουν καλό ή κακό.

Ζερόμ Καλουτά – Βιογραφικό, Instagram, καταγωγή, ηλικία

Ο Ζερόμ Καλουτά είναι Κονγκολέζος – Έλληνας και η ηλικία του είναι 40 ετών. Το πλήρες όνομα του είναι Γεράσιμος Ενγκόιε Καλουτά και από μικρή ηλικία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική.

Έχει μεγάλη λατρεία στη μητέρα του, Μαριάνα, η οποία τον μεγάλωσε μόνη της στην Ελλάδα και όπως έχει δηλώσει, δεν έχει περάσει πολύ δύσκολα στην Ελλάδα γιατί στο σχολείο είχε υπέροχους δασκάλους και συμμαθητές. Οι μόνες δυσκολίες που αντιμετώπισε ήταν γραφειοκρατικές και κάποια άλλα πράγματα στα οποία δεν αναφέρεται διότι θέλει να κρατά τη θετική πλευρά της ζωής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jerome Kaluta (@jerome_kaluta)

Η καριέρα και η Σπείρα Σπείρα

Ο Σταμάτη Κραουνάκης ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τον σύστησε στο μουσικό θέατρο και συμμετέχει στην ομάδα Σπείρα Σπείρα. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου όπως είναι ο Γιάννης Κακλέας, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Φωκάς Ευαγγελινό, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, και άλλοι.

Έχει δημιουργήσει δική του δισκογραφική δουλειά και έχει εμφανιστεί σε πολλά events με την εξαμελή ορχήστρα του ενώ έχει συμμετάσχει και σε ελληνικές ταινίες. Τον έχουμε δει να συμμετέχει και σε πολλές ελληνικές σειρές και αυτό που ξέρουμε είναι πως όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και φέτος συμμετέχει στο J2US!

Τσέκαρε και αυτά: