Ζεστό σπίτι

Ο χειμώνας πλησιάζει και πολλοί από εμάς θέλουμε ένα ζεστό σπίτι, στο οποίο θα μπορούμε να επιστρέφουμε από τη δουλειά και να αράζουμε αλλά και να χουχουλιάζουμε με τους φίλους ή το αμόρε μας!

Κάποια πράγματα βέβαια, τα θεωρούμε δεδομένα στο σπίτι μας και πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται να τους δώσουμε σημασία, με αποτέλεσμα να ανάβουμε το air condition ή τα σώματα για να είναι ζεστό, και όταν έρχεται ο λογαριασμός παθαίνουμε μικρά “εγκεφαλικά”. Έλα όμως, που υπάρχουν δυο απλοί τρόποι για να μένει ζεστό!

#1.Κλείσε τις πόρτες των δωματίων

Αν κάθεσαι στο σαλόνι και θέλεις να είναι ζεστοί οι χώροι σου, τότε φρόντισε οι πόρτες όλων των υπολοίπων δωματίων να είναι κελιστές. Έτσι η ζέστη που έχει δημιουργηθεί από τα σώματα ή το air condition, δε διοχετεύεται σε άλλους χώρους και το σημείο που κάθεσαι είναι σούπερ cozy!

#2.Κάλυψε τις “χαράδρες” σε παράθυρα και πόρτες

Τα παράθυρα και οι κεντρικές πόρτες “μπάζουν” πολλές φορές, με αποτέλεσμα να μπαίνει το κρύο! Οπότε τι κάνουμε; Υπάρχουν ειδικές ταινίες τις οποίες μπορείς να τοποθετήσεις στα σημεία έτσι ώστε να μην μπαίνει κρύος αέρας! Αλλά αν δεν θέλεις να χαλάσεις καθόλου χρήματα, τότε μπορείς να βάλεις πετσέτες τις οποίες δε χρησιμοποιείς!