Ζεστό σπίτι

Ένα ζεστό σπίτι μπορεί να μας δώσει την ηρεμία και τη χαλάρωση που αναζητάμε όταν επιστρέφουμε μετά από μια γεμάτη μέρα στη δουλειά και μας έχει χτυπήσει το κρύο στο πρόσωπο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Δυστυχώς, οι τιμές στην ενέργεια έχουν “ανέβει” κατά πολύ και όλοι μας ψάχνουμε τρόπους για να μπορέσουμε να παραμείνουμε ζεστοί στο σπίτι μας και να μη χρειαστεί να πληρώσουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας έτσι ώστε να μην “κλάψει” το πορτοφόλι μα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχεις ένα ζεστό σπίτι αλλά σίγουρα κάποια πράγματα δεν τα έχεις σκεφτεί, γιατί το κεφάλι σου λαμβάνει τόσες πληροφορίες ανά λεπτό που δε γίνεται να τα έχεις όλα κατά νου!

Ποιοι είναι οι ιδιαίτεροι τρόποι :

  • Κάνε ένα καυτό μπάνιο και άφησε την πόρτα ανοιχτή

Όλοι μας επιλέγουμε να κάνουμε καυτά μπανάκια τον χειμώνα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται υδρατμοί και ζέστη. Έτσι, λοιπόν, αν αφήσεις την πόρτα ανοιχτή ενώ κάνεις μπάνιο, θα μεταφερθεί η ζέστη και σε άλλες χώρους και όταν βγεις από το λουτρό, δε θα νιώθεις ότι κρυώνεις.

  • Χνουδωτά σεντόνια

Τα χνουδωτά σεντόνια και τα βαμβακερά είναι ότι καλύτερο για τον χειμώνα! Θα νιώσεις σούπερ cozy και παράλληλα θα σε ζεσταίνουν! Δοκίμασε τα!

Τσέκαρε και αυτά :

Μουντιάλ 2022 : Ποιος είναι ο Ghanim Al Muftah

Κακοποίηση παιδιών : Είμαστε τελικά στο πλευρό τους